Boligbyggingen øker kraftig!

Boligbyggingen skyter fart. 5800 nye boliger ble bygget i årets to første måneder. Økningen er på hele 35% fra 2012. Også på dette området opplever vi nå vekst med rødgrønn regjering.

KRAFTIG BOLIGØKNING: Byggingen av nye boliger skyter i været under den rødgrønne regjeringen. For årets to første måneder var veksten på nesten 35 % sammenlignet med 2012. For februar alene var veksten på hele 57,7 %!

KRAFTIG BOLIGØKNING: Byggingen av nye boliger skyter i været under den rødgrønne regjeringen. For årets to første måneder var veksten på nesten 35 % sammenlignet med 2012. For februar alene var veksten på hele 57,7 %!

Boligbyggingen skyter fart. 5800 nye boliger ble bygget i årets to første måneder. Økningen er på hele 35% fra 2012. Også på dette området opplever vi nå vekst med rødgrønn regjering.

Det er Statistisk Sentralbyrå (SSB) som presenterer de solide tallene for vekst i boligbyggingen i Norge.

I årets to første måneder er det igangsatt bygging av hele 5.787 nye boliger. Det er en økning på 34,8 % sammenlignet med i fjor. Ser vi på februar alene, er økningen enorm: Med 2.815 nye boliger i februar 2013 er økningen på smått fantastiske 57,7 % sammenlignet med februar 2012.

Opp, opp, opp!
Økningen i 2013 kommer etter at også 2012 var et år med høy vekst i boligbyggingen i Norge. I fjor høst meldte nettstedet E24 om at det var rekordbygging av nye boliger – faktisk var boligbyggingen ifølge nettstedet i 2012 på sitt høyeste nivå på 29 år!

Og nå ligger altså 2013 an til å fullstendig slå knock-out på rekordåret 2012!

Dyrere boliger med blå regjering
Det er kun få måneder siden noen av Norges ledende økonomer var ute og advarte skarpt mot konsekvensene for boligmarkedet hvis det blir regjeringskifte i høst. Dyrere boliger og økt prispress i boligmarkedet var noen av de sterkt negative konsekvensene de advarte mot.

Tallene SSB kommer med i dag viser med all tydelighet at regjeringens politikk for boligmarkedet og boligbyggingen, er en ekte suksesshistorie.

Aktiviteten, utviklingen og fornyingen av Norge blomstrer under den rødgrønne regjeringen. Stikk i strid med svartmalingsbildet som forsøkes tegnet opp av regjeringens politiske motstandere, er det hyggelig å kunne slå fast:

Det går veldig godt i Norge!

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.