Emma Svarva Giskås er Arbeiderpartiets nye kommunikasjonssjef

Jonas Gahr Støre presenterte partiets nye kommunikasjonssjef under avslutningen av landsstyremøtet i Oslo.

NY KOMMUNIKASJONSSJEF: Emma Svarva Giskås er ny kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet, her med statsminister og partileder Jonas Gahr Støre. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

Under avslutningstalen til Arbeiderpartiets landsstyremøte 8. – 9. april i Oslo, presenterte partileder Jonas Gahr Støre den nye kommunikasjonssjefen i Arbeiderpartiet.

– Jeg kjenner henne godt fra å ha jobbet tett med henne lenge, og selv om hun har vært den yngste i laget på statsministerens kontor har jeg lært henne å kjenne som voksen, klartenkt og svært dyktig, sa Støre da han slapp nyheten om at hans politiske rådgiver Emma Svarva Giskås nå blir ny kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet.

Emma Svarva Giskås (27) har vært politisk rådgiver for statsministeren siden januar 2022. Forut for regjeringsskiftet arbeidet hun i Arbeiderpartiets kommunikasjonsavdeling på Youngstorget, og har også hatt flere ulike roller for partiet både lokalt og nasjonalt. Hun er utdannet grunnskolelærer og har arbeidet som lærer ved Egge ungdomsskole før hun begynte å arbeide i partiet. Videre har hun jobberfaring fra Steinkjerfestivalen AS der hun var økonomiansvarlig fra 2019 til 2022.

– Nå starter arbeidet mot valget i 2025 som vi både kan og skal vinne. For å få det til, er det helt avgjørende at vi når helt ut til folk i hele landet med politikken vår, sier Emma Svarva Giskås i forbindelse med offentliggjøringen av nyheten.

Arbeiderpartiet omorganiserer kommunikasjonsarbeidet sitt, og den nye kommunikasjonssjefen blir nå leder for kommunikasjonsarbeidet både i stortingsgruppa og ved partikontoret på Youngstorget.

Dette er et strategisk grep for å ytterligere bedre koordinering og samarbeid på tvers i partiet, og ikke minst styrke kommunikajsonsarbeidet fram mot stortingsvalget i 2025.

Emma Svarva Giskås starter i stillingen 22. april.

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.