Sosialdemokraten.no med grundig live-dekning av Ap-landsmøtet

Arbeiderpartiet har landsmøte 18. - 21. april i Folkets Hus/Oslo Kongressenter. Sosialdemokraten.no er til stede i salen, og vil følge landsmøtet tett. Her kan du lese mer om hvordan du kan følge landsmøtet på Sosialdemokraten.no fra din egen datamaskin.

FØLGER LANDSMØTET: Sosialdemokraten.no følger landsmøtet i Arbeiderpartiet med både lyd, bilder, tekst, nyhetsartikler og annen løpende oppdatering.

FØLGER LANDSMØTET: Sosialdemokraten.no følger landsmøtet i Arbeiderpartiet med både lyd, bilder, tekst, nyhetsartikler og annen løpende oppdatering.

Arbeiderpartiet har landsmøte 18. – 21. april i Folkets Hus/Oslo Kongressenter. Sosialdemokraten.no er til stede i salen, og vil følge landsmøtet tett. Her kan du lese mer om hvordan du kan følge landsmøtet på Sosialdemokraten.no fra din egen datamaskin.

Landsmøtet åpner torsdag 18. april med minnemarkering. – Det er vanlig at landsmøtene åpner med minnemarkering for de som har gått bort siden sist vi var samlet. Det spesielle denne gangen er at dette er det første landsmøtet etter grusomhetene i Oslo og på Utøya 22. juli 2011, sier partisekretær Raymond Johansen til pressen onsdag 17. april.

Arbeiderpartiet legger derfor opp til å starte landsmøtet med en minnemarkering fra klokka 11.30 torsdag formiddag. Her vil norske og skandinaviske kulturpersonligheter delta.

Live på Sosialdemokraten.no
Hele landsmøtet kan du følge live på Sosialdemokraten.no. I høyre marg på alle våre sider (ikke forsiden) vil du kunne følge landsmøtet med bilder og lyd. Dette er den offisielle sendingen som Arbeiderpartiet produserer, og du vil kunne se både innledningene, debatten og alt som skjer fra talerstolen.

Men i tillegg skjer det mye på et landsmøte som du ikke får med deg ved å følge talerstolen. Også der kan du følge situasjonen LIVE på Sosialdemokraten.no. Rett nedenfor live-sendingen i lyd pg bilder får du en live-sending i tekst – produsert av landsmøtedeltagerne selv!

Dette er rett og slett Twitter-strømmen fra landsmøtedelegatene. Den legger vi usensurert ut her på Sosialdemokraten.no slik at du kan følge med på hva delegatene og andre tilstedeværende SELV melder om det som skjer i og utenfor salen. Og du trenger ikke å være registrert på Twitter for å følge med på dette – alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på Sosialdemokraten.no.

Det er de 50 nyeste Twitter-innleggene om Ap-landsmøtet vi legger ut. For å få inn de nyeste innleggene til enhver tid må du trykke f5 («refresh») på tastaturet ditt.

Nyhetsartikler, bilder og annet småsnacks
Sosialdemokraten.no er til stede med en egen arbeidspult på Ap-landsmøtet. Herfra vil vi produsere selvstendige nyhetsartikler som du ikke finner i nettavisene eller på Arbeiderpartiets offisielle nettsider.

Vi vil også forsøke å legge ut resultatet av viktige avstemninger så raskt de foreligger.

Sammen med Facebook-gruppen «Vi som stemmer Ap i 2013» vil vi også legge ut bilder fra både talerstolen, fra salen og fra mer uformelle situasjoner (pauser m.m.). Dette vil bli lagt ut på Facebook-siden, ikke på Sosialdemokraten.no.

Få oppdateringer på mail
Et siste tips er å registrere epostadressen din, og få oppdateringer rett i mailboksen din. På http://www.sosialdemokraten.no/nyheter kan du registrere deg – det er gjort på få sekunder. Da får du mailer mens landsmøtet pågår, og etter at landsmøtet er over vil du fortsette å få mail med sosialdemokratiske nyheter på veien mot valgseier 9. september!

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.