Skjerpet sikkerhet rundt Ap-landsmøtet

Når Arbeiderpartiet nå starter landsmøtet sitt, er det med skjerpede sikkerhetstiltak. - Dette er de strengeste tiltakene vi har hatt rundt et landsmøte, opplyser partisekretær Raymond Johansen (bildet). Bl.a. vil det være gjennomlysning av vesker og bagasje for de som skal ut og inn av Oslo Kongressenter mens landsmøtet pågår.

SKJERPER SIKKERHETEN: Arbeiderpartiets landsmøte vil ha skjerpede regler for sikkerheten, med bl.a. personkontroll og gjennomlysning av bagasje.

SKJERPER SIKKERHETEN: Arbeiderpartiets landsmøte vil ha skjerpede regler for sikkerheten, med bl.a. personkontroll og gjennomlysning av bagasje.

Når Arbeiderpartiet nå starter landsmøtet sitt, er det med skjerpede sikkerhetstiltak. – Dette er de strengeste tiltakene vi har hatt rundt et landsmøte, opplyser partisekretær Raymond Johansen (bildet). Bl.a. vil det være gjennomlysning av vesker og bagasje for de som skal ut og inn av Oslo Kongressenter mens landsmøtet pågår.

Partisekretæren opplyste om de skjerpede sikkerhetstiltakene på en pressebriefing om morgenen onsdag 17. april.

– All bagasje vil bli gjennomlyst, og det vil være personkontroll ved inngangen til landsmøtelokalene, sier Johansen.

Partisekretæren kobler ikke den skjerpede sikkerheten direkte mot hendelsene 22. juli 2011, men sier at det er en samlet vurdering som ligger til grunn. Han fremhever også det voldsomme antallet mennesker som er til stede i landsmøtesalen. – Med omkring 1.000 mennesker til stede, er vi avhengige av å ha et godt sikkerhetsopplegg, sier partisekretæren.

Det vil også være synlig vakthold til stede både utenfor bygningen og inne i Oslo Kongressenter mens landsmøtet pågår. Sikkerhetstiltakene gjennomføres i samarbeid med politiet.

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.