Økte lesertall for Sosialdemokraten.no

Sosialdemokraten.no mer enn fordoblet lesertallene fra mars til april, og hadde sine høyeste lesertall på et helt år i april måned.
ØKTE LESERTALL: Sosialdemokraten.no hadde sine høyeste månedlige lesertall på ett år i april 2012.

Lesertallene for Sosialdemokraten.no økte kraftig i april. Sannsynligvis er det to årsaker: nytt design og hyppigere publisering.

Sammenlignet med mars snakker vi om mer enn en fordobling av antallet lesere. Og sammenlignet med februar er det nærmere en firedobling! Forrige enkeltmåned med høyere lesertall var april 2011, mens de daglige lesertallene den siste uka i juli 2011 var høyere enn det daglige gjennomsnittet for april i år – dette hadde sammenheng med de grusomme ugjerningene 22. juli i fjor.

Mest leste artikkel i april var Hvorfor så få unge statsråder, Jens? På tide å fornye seg! – der Sosialdemokraten.no pekte på at samtlige Ap-statsråder nå er vesentlig eldre enn det Jens Stoltenberg var da han selv ble statsråd. Vi lanserte samtidig åtte aktuelle kandidater til å bekle statsrådposter for Ap, som samtidig ville trekke snittalderen ned, og dermed styrke representativiteten i regjeringskollegiet.

Nest mest lest var artikkelen Frp-topp snur – vil ha dyrere bensin og sier ja til bomstasjoner! – der Frps nestleder Per Sandberg siteres på at han vil ha bompenger og dyrere drivstoff. Han mente at ny politikk på dette området kunne styrke Frps popularitet. – Vi greier ikke å øke oppslutningen, særlig i Oslo og Bergen.  Fremskrittspartiet blir av mange velgere i større byer dessverre oppfattet  som et nei-parti. Inntrykket er at vi er mot bompenger, mot  kollektivtrafikk, mot kultur og sier nei til innvandring. Det er en av  årsakene til at vi har relativt lav oppslutning i flere store byer, mens vi  står sterkt ellers i landet hvor vi mer blir oppfattet som et ja-parti, var et sitat fra  Sandberg.

Og tredje mest lest i april var saken om lokalpolitiker Per-Roger Vikten fra Senterpartiet som sammenligner markeringer av ettårsdagen for 22/7 med kommunisme. – For min del trenger man ikke ha noen form for markering denne dagen! Det er trasig for dem som opplevde massemorderens herjinger, men dette begynner faktisk å minne mer om kommunismens markeringer av sine «merkedager», siteres Vikten på.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.