Thorbjørn Berntsen utnevnt til æresmedlem i Arbeiderpartiet

Tidligere industriarbeider, stortingsrepresentant og statsråd Thorbjørn Berntsen er på landsmøtet i Arbeiderpartiet utnevnt til æresmedlem, til stående applaus fra salen. 80-åringen takket for æresmedlemskapet med en engasjert og tindrende klar tale av godt gammelt Thorbjørn Berntsen-merke. Se takketalen her!

TORDNER MOT JENSEN: Ap-veteran Thorbjørn Berntsen tordner mot Frp-leder Siv jensen. Her avbildet på Ap-landsmøtet i 2015, der han ble utnevnt til æresmedlem i partiet. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

Tidligere industriarbeider, stortingsrepresentant og statsråd Thorbjørn Berntsen er på landsmøtet i Arbeiderpartiet utnevnt til æresmedlem, til stående applaus fra salen. 80-åringen takket for æresmedlemskapet med en engasjert og tindrende klar tale av godt gammelt Thorbjørn Berntsen-merke. Se takketalen her!

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.