Julegave til deg selv: Meld deg inn i Arbeiderpartiet!

Gi deg selv en julegave som du vil ha mye glede av framover: Et medlemskap i Arbeiderpartiet!

BLI MEDLEM: Gi deg selv et Ap-medlemskap i julegave, og bli med i denne glade gjengen (Illustrasjonsbilde fra Ap-landsmøtet 2023. Foto: Erlend C. L. Birkeland, Arbeiderpartiet)

Er du sosialdemokrat og stemmer Arbeiderpartiet når det er valg, men er ikke medlem i Arbeiderpartiet? Da kan du gi deg selv en julegave du vil få mye glede av framover: Meld deg inn i Arbeiderpartiet nå! Her kan du lese mer om hva medlemskap innebærer, hva det koster og hvordan du enkelt og raskt melder deg inn!

Som medlem velger du selv om du vil engasjere deg og bli aktiv i de mange partiaktivitetene, eller om du heller vil være et mer passivt støttemedlem og på den måten støtte opp om arbeidet som partiets tillitsvalgte og folkevalgte gjør.

Noen vil engasjere seg. Andre vil støtte opp om andres engasjement gjennom medlemskapet. Du velger det helt selv. Som medlem får du jevnlig eposter og sms’er med informasjon om Arbeiderpartiets aktiviteter i området der du bor, f.eks. medlemsmøter, valgkampaktiviteter, nominasjoner av valglister etc. Du kan velge helt selv om du ønsker å delta på noe av dette eller ikke.

Mange velger å kun stå som medlem, og dermed støtte opp om partiets arbeid gjennom å betale medlemskontingenten. Den er på 300 kroner pr år hvis du jobber, og 150 kroner pr år hvis du ikke jobber. Giro kommer i posten til alle nye medlemmer, eventuelt på mail hvis du oppgir mailadressen din.

I og med at det er så kort tid igjen av dette året, betaler du halv kontingent for det første året – og dette dekker medlemskapet fram til midten av februar neste år. Altså 150 kroner hvis du er i arbeid, og 75 kroner hvis du er student, ufør, arbeidsledig, pensjonist eller av andre grunner ikke jobber. Normal årspris er 300 kroner dersom du er i arbeid, og 150 kroner dersom du av ulike grunner ikke jobber.

Kontingenten du betaler bidrar til å støtte partiets arbeid både lokalt, i fylkene og nasjonalt.

Som medlem har du mulighet for å påvirke hvordan Arbeiderpartiet på ditt hjemsted skal forholde seg til aktuelle politiske saker, du kan være med og stemme over Arbeiderpartiets politikk og være med på å bestemme hvem som skal være Arbeiderpartiets valgkandidater ved neste kommunestyre- og fylkestingsvalg.

Å melde seg inn er veldig lett. Sosialdemokraten.no har laget et enkelt innmeldingsskjema som du finner i margen til høyre på sidene våre. Der skriver du inn dine opplysninger og trykker på «send inn». I løpet av kort tid vil du motta velkomstpakke og innbetalingsgiro for medlemskontingenten fra Arbeiderpartiet i posten. Kontingenten kan også betales med VIPPS, mer info kommer etter at du har fyllt ut innmeldingsskjemaet.

Støtt Arbeiderpartiet også når det ikke er valg – meld deg inn!

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.