Se Ap-landsmøtet live hos Sosialdemokraten.no

Arbeiderpartiet har landsmøte 16. – 19. april i Folkets Hus/Oslo Kongressenter. Sosialdemokraten.no streamer landsmøtet live på nettet. Her kan du lese mer om hvordan du kan følge landsmøtet på Sosialdemokraten.no fra din egen datamaskin.

FØLG LANDSMØTET LIVE: På Sosialdemokraten.no kan du følge landsmøtet live, både i bilder, i lyd og i tekst fra landsmøtedelegatene selv (via Twitter).

FØLG LANDSMØTET LIVE: På Sosialdemokraten.no kan du følge landsmøtet live, både i bilder, i lyd og i tekst fra landsmøtedelegatene selv (via Twitter).
FØLG LANDSMØTET LIVE: På Sosialdemokraten.no kan du følge landsmøtet live, både i bilder, i lyd og i tekst fra landsmøtedelegatene selv (via Twitter).

Arbeiderpartiet har landsmøte 16. – 19. april i Folkets Hus/Oslo Kongressenter. Sosialdemokraten.no streamer landsmøtet live på nettet. Her kan du lese mer om hvordan du kan følge landsmøtet på Sosialdemokraten.no fra din egen datamaskin.

Hele landsmøtet kan du følge live på Sosialdemokraten.no. I høyre marg på alle våre sider (ikke forsiden) vil du kunne følge landsmøtet med bilder og lyd. Dette er den offisielle sendingen som Arbeiderpartiet produserer, og du vil kunne se både innledningene, debatten og alt som skjer fra talerstolen.

Men i tillegg skjer det mye på et landsmøte som du ikke får med deg ved å følge talerstolen. Også der kan du følge situasjonen LIVE på Sosialdemokraten.no. Rett nedenfor live-sendingen i lyd pg bilder får du en live-sending i tekst – produsert av landsmøtedeltagerne selv!

Dette er rett og slett Twitter-strømmen fra landsmøtedelegatene. Den legger vi usensurert ut her på Sosialdemokraten.no slik at du kan følge med på hva delegatene og andre tilstedeværende SELV melder om det som skjer i og utenfor salen. Og du trenger ikke å være registrert på Twitter for å følge med på dette – alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på Sosialdemokraten.no.

Det er de 50 nyeste Twitter-innleggene om Ap-landsmøtet vi legger ut. For å få inn de nyeste innleggene til enhver tid må du trykke f5 («refresh») på tastaturet ditt.

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.