Arbeiderpartiet på vei mot ny medlemsrekord – igjen!

2014 ble et rekordår for medlemsvekst i Arbeiderpartiet. Nå kan 2015 bli enda bedre. Tall som Sosialdemokraten.no sitter med, viser at Arbeiderpartiet har fått flere nye medlemmer hittil i år enn på samme tidspunkt i fjor!

VALGKAMP GIR VEKST: Allerede før valgkampen startet, var medlemsveksten i Arbeiderpartiet klart høyere enn på samme tid i rekordåret 2014. Nå kan valgkampaktivitetene gjøre at Arbeiderpartiet setter ny medlemsrekord igjen. Foto: Flickr.com/Arbeiderpartiet

VALGKAMP GIR VEKST: Allerede før valgkampen startet, var medlemsveksten i Arbeiderpartiet klart høyere enn på samme tid i rekordåret 2014. Nå kan valgkampaktivitetene gjøre at Arbeiderpartiet setter ny medlemsrekord igjen. Foto: Flickr.com/Arbeiderpartiet
VALGKAMP GIR VEKST: Allerede før valgkampen startet, var medlemsveksten i Arbeiderpartiet klart høyere enn på samme tid i rekordåret 2014. Nå kan valgkampaktivitetene gjøre at Arbeiderpartiet setter ny medlemsrekord igjen.
Foto: Flickr.com/Arbeiderpartiet

2014 ble et rekordår for medlemsvekst i Arbeiderpartiet. Nå kan 2015 bli enda bedre. Tall som Sosialdemokraten.no sitter med, viser at Arbeiderpartiet har fått flere nye medlemmer hittil i år enn på samme tidspunkt i fjor!

Som Sosialdemokraten.no tidligere har omtalt, ble 2014 et år med voldsom medlemsvekst for Arbeiderpartiet. I overkant av 7.000 nye medlemmer meldte seg inn i partiet, som nådde sitt høyeste medlemstall på 14 år.

2015 kan vise seg å bli enda bedre.

4.000 nye medlemmer før valgkampen
Tall som Sosialdemokrten.no sitter med, viser at medlemsveksten for Arbeiderpartiet har fortsatt gjennom 2015.

Allerede ved inngangen til august – før valgkampen startet – hadde over 4.000 nye medlemmer meldt seg inn i partiet. I 2014 passerte ikke Arbeiderpartiet 4.000 nye medlemmer før begynnelsen av oktober. I så måte ligger Arbeiderpartiet godt «foran skjema» sammenlignet med rekordåret 2014.

Og i tillegg er det august og september som er de store månedene for politisk interesse i Norge når det er valgår. Det er dermed grunn til å tro at stands, husbesøk, valgtorg på skolene, kollektivknutepunktaksjoner, bedriftsbesøk og de mange andre valgkampaktivitetene Arbeiderpartiet har rundt i landet vil føre til at enda flere nye medlemmer strømmer til Arbeiderpartiet under årets valgkamp.

Du kan også bli medlem!
Vil du også bli medlem i Arbeiderpartiet?

Det er veldig enkelt å melde seg inn, og du kan gjøre det med en gang!

I høyre marg her på Sosialdemokraten.no er det et innmeldingsskjema – fyll det ut og trykk på «Send inn». Dermed er du medlem!

Medlemskap i Arbeiderpartiet gir deg muligheten til selv å bestemme om du vil engasjere deg eller ikke. Mange velger å kun stå som medlem, og dermed støtte opp om partiets arbeid gjennom å betale medlemskontingenten. Den er på 250 kroner pr år hvis du jobber, og 125 kroner pr år hvis du ikke jobber (f.eks. student, ufør, arbeidsledig, pensjonist, vernepliktig m.m.) – men ettersom vi er et godt stykke ut i året er det nå halv pris på medlemskapet for 2015 (dvs 125 kroner om du jobber, og 63 kroner om du ikke jobber). Giro kommer i posten til alle nye medlemmer.

Du kan også velge å bruke mulighetene et medlemskap gir mer aktivt, f.eks. gjennom å delta på medlemsmøter, kurs og skolering, valgkampaktiviteter, aksjoner eller andre sammenkomster.

Som medlem har du mulighet for å påvirke hvordan Arbeiderpartiet på ditt hjemsted skal forholde seg til aktuelle politiske saker, du kan være med og stemme over Arbeiderpartiets politikk og være med på å bestemme hvem som skal stå på valglister ved lokalvalgene i 2015.

Å melde seg inn er som sagt veldig lett. Bruk skjemaet i høyre marg her på Sosialdemokraten.no – og du er meldt inn på få sekunder! I løpet av kort tid vil du motta velkomstpakke og innbetalingsgiro for medlemskontingenten fra Arbeiderpartiet.

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.