Stemmer du Arbeiderpartiet? Bli medlem også, da vel!

Medlemskap i Arbeiderpartiet gir deg muligheten til å være med og påvirke utviklingen der du bor, i Norge og internasjonalt. Du kan melde deg inn her, det tar under et minutt!

KNALLTALL: Målingen viser dermed at Jonas Gahr Støre kunne dannet flertallsregjering med dette valgresultatet, kun ved hjelp av Arbeiderpartiets og Senterpartiets stortingsgrupper. Foto: Arbeiderpartiet.no

BLI MEDLEM: Vil du støtte Arbeiderpartiet både når det er valg og mellom valgene? Bli medlem, da vel! Foto: Arbeiderpartiet.no
BLI MEDLEM: Vil du støtte Arbeiderpartiet både når det er valg og mellom valgene? Bli medlem, da vel!
Foto: Arbeiderpartiet.no

Medlemskap i Arbeiderpartiet gir deg muligheten til å være med og påvirke utviklingen der du bor, i Norge og internasjonalt. Du kan melde deg inn her, det tar under et minutt!

Støtter du Arbeiderpartiets politikk og er enig i verdiene som sosialdemokratiet står for? Syns du Norge går i feil retning med den kursen Høyre og Frp har staket ut? Da bør du bli medlem i Arbeiderpartiet – enten for å engasjere deg og bli aktiv i de mange partiaktivitetene, eller for å være mer passivt støttemedlem og på den måten støtte opp om arbeidet som partiets tillitsvalgte og folkevalgte gjør!

Sosialdemokraten.no omtalte for kort tid siden at Arbeiderpartiet er på vei mot et nytt rekordår for medlemsvekst.

Vil du også bli medlem i Arbeiderpartiet?

Det er veldig enkelt å melde seg inn, og du kan gjøre det med en gang!

I høyre marg her på Sosialdemokraten.no er det et innmeldingsskjema – fyll det ut og trykk på «Send inn». Dermed er du medlem!

Medlemskap i Arbeiderpartiet gir deg muligheten til selv å bestemme om du vil engasjere deg eller ikke. Mange velger å kun stå som medlem, og dermed støtte opp om partiets arbeid gjennom å betale medlemskontingenten. Den er på 250 kroner pr år hvis du jobber, og 125 kroner pr år hvis du ikke jobber (f.eks. student, ufør, arbeidsledig, pensjonist, vernepliktig m.m.) – men ettersom vi er et godt stykke ut i året er det nå halv pris på medlemskapet for 2015 (dvs 125 kroner om du jobber, og 63 kroner om du ikke jobber). Giro kommer i posten til alle nye medlemmer.

Du kan også velge å bruke mulighetene et medlemskap gir mer aktivt, f.eks. gjennom å delta på medlemsmøter, kurs og skolering, valgkampaktiviteter, aksjoner eller andre sammenkomster.

Som medlem har du mulighet for å påvirke hvordan Arbeiderpartiet på ditt hjemsted skal forholde seg til aktuelle politiske saker, du kan være med og stemme over Arbeiderpartiets politikk og være med på å bestemme hvem som skal stå på valglister neste gang det er valg.

Støtt opp om Arbeiderpartiet også når det ikke er valg – meld deg inn!

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.