Endringer og nye funksjoner hos Sosialdemokraten.no

Sosialdemokraten.no har gjort noen tekniske forbedringer den siste tiden. Dermed er vi blitt et enda bedre sosialdemokratisk nettmagasin om politikk, samfunn og nyheter!

 

FORBEDRINGER: Sosialdemokraten.no har gjennomført flere tekniske forbedringer den senere tiden.

Sosialdemokraten.no har gjort noen tekniske forbedringer den siste tiden. Dermed er vi blitt et enda bedre sosialdemokratisk nettmagasin om politikk, samfunn og nyheter!

Endringene vi har gjort er først og fremst av teknisk art, for å gi bedre muligheter for interaksjon med deg som leser artiklene  på Sosialdemokraten.no.

Forbedret kommentarmulighet
Nederst i samtlige  artikler er det mulighet for å kommentere det du har lest. Slik har det vært siden Sosialdemokraten.no ble opprettet i januar 2009.

Det nye er at kommentarmuligheten er vesentlig forbedret gjennom integrasjon med Facebook. Det tidligere kommentarsystemet var mer tungvint å håndtere, ved at man måtte logge seg inn med et brukernavn for å kommentere. Adgangen til å legg inn kommentarer anonymt har også til tider vært et problem; med det mylderet av Ap-hatere som sprer sjikane og forhånelser på nettet, har vi måttet fjerne flere hundre kommentarer som rett og slett har vært verbal kloakk og hets mot navngitte folk og flere av våre fem skribenter.

Gjennom å bruke Facebooks kommentar-applikasjon håper vi å ha mindre hets, samtidig med at leserne kan kommentere artikler og dele med sine Facebook-venner.

Forbedret nyhetsbrev
Nyhetsbrevet  som tl nå har gått ut til våre abonnenter på mail, har vært til dels uoversiktelig fordi den automatiserte løsningen vi til nå har brukt ikke har hatt rom for ønskelige tilpasninger.

Med det nye systemet vil nyhetene fra Sosialdemokraten.no komme raskt ut i et mer leservennlig format enn tidligere.

Det er i tillegg enkelt å melde seg inn; i høyre marg finner du en boks der du skal skrive inn fornavn, etternavn og mailadresse. Så vil du motta nyheter fra Sosialdemokraten.no når  det er noe som skjer.

Forbedret reklamemodul
Det koster noen kroner å drifte Sosialdemokraten.no. Dette finansierer vi gjennom reklame, og har gjort det en god stund. Men reklamene har i liten grad vært dynamiske.

Med den nye reklamemodulen, endrer vi på dette. Reklamene leveres fra Google Adsense, og vil være villkårlig plassert i tilknytning til teksten i hver artikkel. Innholdet i annonsene vil være dynamiske, og målrettes av Google mot hver enkelt leser etter et avansert annonsestyringsystem.

Vi kommer også til å ha statiske annonser i høyre marg, samt vilkårlige annonser i toppen av nettsidene.

Alt i alt håper vi endringene knyttet til reklame vil kunne bidra til finansieringen av et stadig bedre sosialdemokatisk innhold på nettsidene, til glede for leserne våre.

 

Postet av
Bjørn Jarle Røberg-Larsen – www.twitter.com/BjornJarle
Få varsling om nyheter fra Sosialdemokraten.no

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.