Hva har fagforeninger egentlig gjort for oss…?!

Trenger vi egentlig en sterk arbeiderbevegelse og en sterk fagbevegelse? Spiller det egentlig noen rolle om det er arbeidstagerne eller arbeidsgiverne som legger premissene for samfunnsutviklinga? Hva har egentlig fagforeningene gjort for oss som vi ikke uansett ville fått?

Trenger vi egentlig en sterk arbeiderbevegelse og en sterk fagbevegelse? Spiller det egentlig noen rolle om det er arbeidstagerne eller arbeidsgiverne som legger premissene for samfunnsutviklinga? Hva har egentlig fagforeningene gjort for oss som vi ikke uansett ville fått?

Mulig at denne amerikanske videofilmen kan gi noen svar.

Fortsatt usikker? Vel – Monty Python har også sin måte å forklare det på:


Postet av
Bjørn Jarle Røberg-Larsen – www.twitter.com/BjornJarle
Få varsling om nyheter fra Sosialdemokraten.no

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.