Frps nestleder er glad Frp ikke har innflytelse

Til NRK sier Frps nestleder Per Sandberg at han er glad Frp ikke har innflytelse. For en gangs skyld går det åpenbart an å være enig med Frp-nestlederen...

GLAD: Frps nestleder er glad for at Frp ikke har innflytelse. Det er det mange andre som også er glade for. Foto: Stortinget.no

GLAD: Frps nestleder er glad for at Frp ikke har innflytelse. Det er det mange andre som også er glade for. Foto: Stortinget.no

Til NRK sier Frps nestleder Per Sandberg at han er glad Frp ikke har innflytelse. For en gangs skyld går det åpenbart an å være enig med Frp-nestlederen…

Refser eget parti og egne partifeller
Sandberg er krass i sin refs av både eget parti og egne partifeller. I saken hos NRK «- Er glad Frp ikke har innflytelse» slår Frps nestleder fast at han er glad partiets hans ikke har noen innflytelse i saken om kampflybase.

For Fremskrittspartiet har gått inn for en delt løsning mellom Ørland og Bodø, og nå ønsker Frps Jan Arild Ellingsen fra Nordland en omkamp om saken hvis partiet kommer i regjering etter neste års valg.

– I denne saken har Frps stortingsgruppe fattet et dårlig vedtak. Uavhengig av hva Ellingsen måtte mene, er det bare Frp som har falt ned på delt løsning mellom Ørland og Bodø. Så dette er en ikke-sak når vi går inn i en borgerlig regjering neste år, sier Sandberg til NRK.

Avviser omkamp
I Nord-Norge jobbes det nå med å få til en omkamp etter stortingsvalget neste høst. Men Per Sandberg vil ikke ha noen omkamp hvis partiet havner i regjering.

– Utspillet fra Jan Arild Ellingsen må oppfattes som et lokalt valgkamputspill. Vår stortingsgruppe har fattet et vedtak som jeg er sterkt imot. Det er heller ikke gjort noe vedtak om en omkamp etter valget neste høst, sier Sandberg.

– Ellingsen må gjerne prøve å profilere seg lokalt, men dette er uakseptabelt. Det er gjort et dårlig vedtak i Frp, og har jeg tillatt meg å si at jeg er glad for at vi ikke har noen innflytelse i denne saken, sier Per Sandberg.

– Alle de andre partiene ønsker Ørland som kampflybase, og da må vi akseptere det, sier han videre til NRK.

Det er hyggelig å se at Frps nestleder er glad for at Frp er uten innflytelse. Det har mange andre av oss vært glad for veldig lenge allerede.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.