Sangen som hjernevasker norske skolebarn

"Barn av regnbuen" hjernevasker skolebarn til marxisme, påstår den tiltalte massemorderen Anders Behring Breivik.

Under forklaringen til massemorder Anders Behring Breivik i Oslo Tingrett, har det kommet frem at han mener sangen «Barn av regnbuen» brukes til å hjernevaske norske skolebarn.

– Pedagogiske sanger som «Barn av regnbuen» som er skrevet av Lillebjørn Nilsen som er en selverklært marxist. Han er et veldig godt eksempel på en marxist som filtrerer kultursektoren. Han lager pedagogiske sanger som brukes blant annet som hjernevask for norske elever, og han har selv sagt at heller enn å være, heller å lage Norges lover, så vil jeg lage Norges sanger, sa 33-åringen i sin forklaring, i følge VG.

– Jeg er ikke overrasket. Behring Breivik var jo aktiv i Frp. Jeg tror ingen av mine sanger er allsangmateriale der, sier visesanger Lillebjørn Nilsen i en kommentar i samme avis.

Selv syns vi i Sosialdemokraten.no at sangen hverken er samfunnsødeleggende eller på andre måter destruktiv. Men så er vi antagelig også å regne som multikulturelle marxister i hodet på de høyreskrudde… Til glede for oss, og til ergrelse for dem, her er sangen:

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.