Frp har mistet mer enn hver tiende velger siste måned!

I en helt ny meningsmåling, faller Frp kraftig. Hele 3,1 prosentpoeng faller partiet, og ettersom de hadde 29,8 % oppslutning på forrige måling Norfakta gjorde for Klassekampen og Nationen, betyr det at mer en hver tiende velger har forlatt partiet den siste måneden!

Meningsmålingen innebærer likevel at det er et flertall blant de spurte for dagens opposisjonspartier. Med andre ord: Et flertall for partier som vi ikke aner hvilken politikk vil føre i regjering – og som det ikke ser ut til at overhodet ønsker å sitte i regjering med hverandre.

Velgerne vil dermed bytte ut forutsigbarhet, stabilitet, satsing på velferdstjenester og på at alle skal ha trygge arbeidsplasser – med usikkerhet, politisk spriking i alle tenkelige retninger og en skattekuttpolitikk der det eneste som er sikkert er at den vil gå utover velferden, selv om høyrsiden ikke vil fortelle hvordan dette skal skje før valget.

I tillegg skal Jens Stoltenberg byttes ut som statsminister. Hvem han bytes ut med? Nei…det vet vel egentlig ingen.

Marerittet rykker stadig nærmere.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.