Rent flertall for Arbeiderpartiet på ny måling!

Arbeiderpartiet får hele 53 % oppslutning på en meningsmåling Synovate har foretatt og som offentliggjøres i Dagbladet. Dette er en fremgang fra 38 % ved forrige måling. Ap har dermed rent flertall på målingen!

Målingen det er snakk om er foretatt blant medlemmene av det store LO-forbundet Fagforbundet. Da medlemmene for 3 år siden ble spurt om hva de ville steme på, fikk Arbeiderpartiet 38 % oppslutning. Nå har partiet gjort et kjempebyks, og får 53 % oppslutning!

Med andre ord en kraftig fremgang, som lover svært godt forut for det svært viktige stortingsvalget i høst. Dyktige kandidater, fornuftig politikk, troverdig historie og et styringsdyktig regjeringsalternativ er noen av de viktigste grunnene til å stemme  Arbeiderpartiet i år.

Frp har støtte fra 16 prosent av medlemmene i Fagforbundet, mens Høyre får 9 prosents oppslutning.  Totalt oppgir 68 % av Fagforbundets medlemmer at de vil stemme på enten Ap, SV eller Sp.

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.