– Reinspikka løgn

AUF-leder Mani Hussaini raser mot VG. - Det er reinspikka løgn, sier han om oppslaget der Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng anklages for å ha skjelt ut Jonas Gahr Støre på et sentralstyremøte.

LØGN: AUF-leder Mani Husaini anklager VG for å presentere reinspikka løgn i en artikkel om Arbeiderpartiet. Foto: PRIVAT

LØGN: AUF-leder Mani Husaini anklager VG for å presentere reinspikka løgn i en artikkel om Arbeiderpartiet.
Foto: PRIVAT/Facebook

AUF-leder Mani Hussaini raser mot VG. – Det er reinspikka løgn, sier han om oppslaget der Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng anklages for å ha skjelt ut Jonas Gahr Støre på et sentralstyremøte.

– Det skjedde rett og slett ikke, slår AUF-lederen fast.

I VGs artikkel slås det fast at Kjersti Stenseng skjelte ut partileder Jonas Gahr Støre, og at også Anniken Huitfeldt og Trond Giske fulgte opp Stensengs angrep.

– Stygg kampanje fra VG

Mani Hussaini avviser fullstendig at den påståtte utskjellingen fant sted. – Jeg var selv til stede på møtet.  Det som står i avisa er reinspikka løgn. Ingen skjelte ut noen, fastslår Hussaini.

Han er svært kritisk til måten VG nå dekker Arbeiderpartiet på. – Dette begynner å ligne en stygg kampanje for å svekke hele Arbeiderpartiet, mener AUF-lederen.

Han er også kritisk til at VGs journalister på saken har klar slagside. – De to fremste VG-journalistene som har skrevet så å si alle sakene om AP den siste tida har bakgrunn fra FRP og RV, minner Hussaini om.

– De har også fått penger av Høyre-folk til å skrive bok om AP, neppe med et positivt utgangspunkt, skriver Hussaini i et innlegg på den lukkede Facebook-gruppen «Arbeiderpartifolk».

Støre kjenner seg ikke igjen i VG-omtalen

Heller ikke Ap-leder Jonas Gahr Støre mener det er dekning for VGs artikkel.

– Det stemmer faktisk ikke, sier han til VGs nettutgave som en oppfølging til den opprinnelige artikkelen.

Han avviser blankt at Stenseng, Huitfeldt eller Giske skjelte ham ut, og sier at sentralstyret hadde en normal diskusjon.

– Jeg kommenterer ikke fra våre diskusjoner i interne møter, men jeg tar fullstendig avstand fra påstanden om at Kjersti Stenseng skal ha skjelt ut meg dette møte. Det stemmer faktisk ikke, dette var en helt normal diskusjon i sentralstyret, sier Støre til VG.

Maner til samhold

AUF-leder Mani Husaini maner Arbeiderpartiets medlemmer og velgere til samhold.

– Partiet trenger oss mer enn noen gang. Hold motivasjonen oppe, hold motet oppe, sammen er vi sterkest, sier Husaini.

 

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.