Trond Giske beklager sterkt

- Jeg tar på alvor at jeg har opptrådt på en måte som har vært belastende. Det beklager jeg sterkt, sier Ap-nestleder Trond Giske (bildet).

TAR TIL SEG KRITIKKEN: Ap-nestleder Trond Giske tar til seg kritikken som hr blitt rettet mot ham fra varslere i partiet. - Jeg tar på alvor at jeg har opptrådt på en måte som har vært belastende. Det beklager jeg sterkt, sier Giske. Foto: Bernt Sønvisen, Arbeiderpartiet/Flickr.com

TAR TIL SEG KRITIKKEN: Ap-nestleder Trond Giske tar til seg kritikken som hr blitt rettet mot ham fra varslere i partiet. – Jeg tar på alvor at jeg har opptrådt på en måte som har vært belastende. Det beklager jeg sterkt, sier Giske.
Foto: Bernt Sønvisen, Arbeiderpartiet/Flickr.com

– Kjersti Stenseng og jeg har i dag hatt en gjennomgang sammen med Trond Giske av varsler som er kommet inn til partiet, vedrørende ham, sier Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre.

– Jeg kan av hensyn til de berørte ikke kommentere enkeltsaker. Men jeg har understreket alvoret i situasjonen når partiet mottar slike varsler. Jeg har sagt fra til Trond om at han har opptrådt på en måte som er kritikkverdig. Trond har overfor meg uttrykt at han tar inn over seg alvoret og at han forstår at han har opptrådt på en måte som har ført til disse reaksjonene, sier Støre.

– Jeg er gjort kjent med at det er kommet varsler som angår meg, sier Trond Giske. – Jeg har hatt en gjennomgang av dette sammen med Jonas og Kjersti i dag og tatt til meg kritikken. Jeg tar på alvor at jeg har opptrådt på en måte som har vært belastende. Det beklager jeg sterkt. Det er mitt ansvar å bidra til at ingen opplever meg slik.

– Jeg ser at slike opplevelser er negativt for partiet og for partikulturen vi skal ha, og at det er et særlig ansvar for oss som har ledende tillitsverv å sørge for en god partikultur. Dette tar jeg til meg og vil gjøre mitt for å bidra til dette, sier Giske.

 

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.