Massiv støtte til Arbeiderpartiets løsning for oktoberbarna

77 % av velgerne støtter at oktoberbarna skal få være i Norge mens søknadene blir behandlet på nytt, slik Arbeiderpartiet foreslo og Stortinget vedtok.

STERK STØTTE: Det er en sterk støtte i folket til Arbeiderpartiets forslag til løsning for oktoberbarna, viser ny undersøkelse. Foto: Arbeiderpartiet/Bernt Sønvisen

MASSIV STØTTE: Det er en massiv støtte i folket til Arbeiderpartiets forslag til løsning for oktoberbarna, viser ny undersøkelse.
Foto: Arbeiderpartiet/Bernt Sønvisen

77 % av velgerne støtter at oktoberbarna skal få være i Norge mens søknadene blir behandlet på nytt, slik Arbeiderpartiet foreslo og Stortinget vedtok.

Dette kommer fram i en fersk meningsmåling som Ipsos MMI har utført for Dagbladet.

– Målingen viser klart at det er bred støtte til at Stortinget satte ned foten for regjeringens håndtering av denne saken, sier Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre til Dagbladet.

Målingen viser at 53 % sier at de er «meget enige», mens 24 % er «ganske enige» i beslutningen som Stortinget tok etter forslag fra Arbeiderpartiet. 7 % svarer at de er hverken enige eller uenige, mens 5 % er «litt uenige» og 9 % av respondentene sier at de er «meget uenige».

Målingen må tolkes som en sterk støtte til den løsningen som Arbeiderpartiet foreslo for oktoberbarna, og som Stortinget vedtok 14. november mot stemmene fra Høyre og Fremskrittspartiet.

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.