Bli medlem i Arbeiderpartiet du også!

Hundretusener stemmer Arbeiderpartiet akkurat i dag. Og mange tusen har også valgt å støtte Arbeiderpartiet litt ekstra, ved å melde seg inn i partiet i løpet av valgkampen. Bli med du også, da vel!

BLI MEDLEM: Vil du støtte Arbeiderpartiet med mer enn stemmen din, kan du bli medlem i Arbeiderpartiet! oto: Arbeiderpartiet.no

BLI MEDLEM: Vil du støtte Arbeiderpartiet med mer enn stemmen din, kan du bli medlem i Arbeiderpartiet!
oto: Arbeiderpartiet.no

Mener du at sosialdemokratiets verdier er de beste for Norge? Liker du gode offentlige velferdstjenester, en inkluderende skole for alle, trygge og anstendige arbeidsforhold og sosial rettferdighet bedre enn privatisering, skattelettelser til milliardærer, innstramminger i uføretrygden og svekkelser av arbeidsmiljøloven? Da bør du bli medlem i Arbeiderpartiet – enten for å engasjere deg og bli aktiv i de mange partiaktivitetene, eller for å være mer passivt støttemedlem og på den måten støtte opp om arbeidet som partiets tillitsvalgte og folkevalgte gjør!

Medlemskap i Arbeiderpartiet gir deg muligheten til selv å bestemme om du vil engasjere deg eller ikke. Mange velger å kun stå som medlem, og dermed støtte opp om partiets arbeid gjennom å betale medlemskontingenten. Den er på 250 kroner pr år hvis du jobber, og 125 kroner pr år hvis du ikke jobber. Giro kommer i posten til alle nye medlemmer.

I og med at det er så kort tid igjen av 2017, betaler du halv kontingent for det første året. Altså 125 kroner hvis du er i arbeid, og 63 kroner hvis du er student, ufør, arbeidsledig, pensjonist eller av andre grunner ikke jobber. Normal årspris er 250 kroner dersom du er i arbeid, og 125 kroner dersom du av ulike grunner ikke jobber.

Du kan også velge å bruke mulighetene et medlemskap gir mer aktivt, f.eks. gjennom å delta på medlemsmøter, kurs og skolering, valgkampaktiviteter, aksjoner eller andre sammenkomster.

Som medlem har du mulighet for å påvirke hvordan Arbeiderpartiet på ditt hjemsted skal forholde seg til aktuelle politiske saker, du kan være med og stemme over Arbeiderpartiets politikk og være med på å bestemme hvem som skal stå på valglister ved lokalvalgene neste gang, og hvem som skal være Arbeiderpartiets valgkandidater ved neste kommunestyre- og fylkestingsvalg.

Å melde seg inn er veldig lett. Sosialdemokraten.no har laget et enkelt innmeldingsskjema som du finner i margen til høyre på sidene våre. Der skriver du inn dine opplysninger og trykker på «send inn». I løpet av kort tid vil du motta velkomstpakke og innbetalingsgiro for medlemskontingenten fra Arbeiderpartiet.

Støtt Arbeiderpartiet også når det ikke er valg – meld deg inn!

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.