Bli medlem i Arbeiderpartiet!

Medlemskap i Arbeiderpartiet gir deg muligheten til å være med og påvirke utviklingen der du bor, i Norge og internasjonalt. Alle kan bli medlem - og du kan melde deg inn her, det tar under et minutt!

BLI MEDLEM: Du kan melde deg inn i Arbeiderpartiet, og dermed støtte partiet uansett om det er valg eller ikke. Foto: Flickr.com/Arbeiderpartiet

 

BLI MEDLEM: Du kan melde deg inn i Arbeiderpartiet, og dermed støtte partiet uansett om det er valg eller ikke. Foto: Flickr.com/Arbeiderpartiet
BLI MEDLEM: Du kan melde deg inn i Arbeiderpartiet, og dermed støtte partiet uansett om det er valg eller ikke.
Foto: Flickr.com/Arbeiderpartiet

Medlemskap i Arbeiderpartiet gir deg muligheten til å være med og påvirke utviklingen der du bor, i Norge og internasjonalt. Alle kan bli medlem – og du kan melde deg inn her, det tar under et minutt!

Støtter du Arbeiderpartiets politikk og er enig i verdiene som sosialdemokratiet står for? Syns du Norge går i feil retning med den kursen Høyre og Frp har staket ut? Da bør du bli medlem i Arbeiderpartiet – enten for å engasjere deg og bli aktiv i de mange partiaktivitetene, eller for å være mer passivt støttemedlem og på den måten støtte opp om arbeidet som partiets tillitsvalgte og folkevalgte gjør!

Vil du også bli medlem i Arbeiderpartiet?

Det er veldig enkelt å melde seg inn, og du kan gjøre det med en gang!

I høyre marg her på Sosialdemokraten.no er det et innmeldingsskjema – fyll det ut og trykk på «Send inn». Dermed er du medlem!

Medlemskap i Arbeiderpartiet gir deg muligheten til selv å bestemme om du vil engasjere deg eller ikke. Mange velger å kun stå som medlem, og dermed støtte opp om partiets arbeid gjennom å betale medlemskontingenten. Den er på 250 kroner pr år hvis du jobber, og 125 kroner pr år hvis du ikke jobber (f.eks. student, ufør, arbeidsledig, pensjonist, vernepliktig m.m.). Giro kommer i posten til alle nye medlemmer.

Du kan også velge å bruke mulighetene et medlemskap gir mer aktivt, f.eks. gjennom å delta på medlemsmøter, kurs og skolering, valgkampaktiviteter, aksjoner eller andre sammenkomster.

Som medlem har du mulighet for å påvirke hvordan Arbeiderpartiet på ditt hjemsted skal forholde seg til aktuelle politiske saker, du kan være med og stemme over Arbeiderpartiets politikk og være med på å bestemme hvem som skal stå på valglister neste gang det er valg.

Støtt opp om Arbeiderpartiet uansett om det er valg eller ikke – meld deg inn!

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.