Bli med – meld deg inn i Arbeiderpartiet!

Vurderer du å melde deg inn i Arbeiderpartiet? Her kan du lese mer om hva medlemskap innebærer, hva det koster og hvordan du enkelt og raskt melder deg inn!

MELD DEG INN: Vil du melde deg inn i Arbeiderpartiet? Her kan du lese mer om hva medlemskap innebærer, hva det koster og hvilke muligheter det gir deg. Foto: Arbeiderpartiet

Er du en av dem som bruker Arbeiderpartiets stemmeseddel når det er valg – og kan tenke deg å støtte Arbeiderpartiet også når det ikke er valg? Kanskje du vil engasjere deg og være med på å utforme politikken sammen med oss? Da kan du bli medlem! Her kan du lese mer om hva medlemskap innebærer, hva det koster og hvordan du enkelt og raskt melder deg inn!

Som medlem i Arbeiderpartiet velger du selv om du vil engasjere deg og delta i noen av de mange partiaktivitetene, eller om du heller vil være et mer passivt støttemedlem og på den måten støtte opp om arbeidet som partiets tillitsvalgte og folkevalgte gjør på Stortinget, i fylkesting, i kommunestyrer og i regjering.

Noen vil engasjere seg aktivt i partiarbeidet. Andre vil støtte opp om andres engasjement gjennom medlemskapet. Du velger det helt selv. Som medlem får du jevnlig eposter og SMS-meldinger med informasjon om Arbeiderpartiets aktiviteter i området der du bor, f.eks. medlemsmøter, valgkampaktiviteter, nominasjoner av valglister etc. Du kan velge helt selv om du ønsker å delta på noe av dette eller ikke. – og også hva du i såfall velger å delta på.

Mange velger å kun stå som medlem, og dermed støtte opp om partiets arbeid gjennom å betale medlemskontingenten. Den er på 300 kroner pr år hvis du jobber, og 150 kroner pr år hvis du ikke jobber. Giro kommer i posten til alle nye medlemmer, eventuelt på epost.

NB! Ettersom vi er et stykke ut i 2022, betaler du nå kun halv pris på medlemskapet ditt ut året. Altså 150 kroner om du er i arbeid, eller 75 kroner hvis du av ulike grunner ikke er i arbeid. Dette dekker medlemskapet ditt fram til årskontingenten for 2023 sendes ut i februar neste år.

Du kan som nevnt velge å bruke mulighetene et medlemskap gir mer aktivt, f.eks. gjennom å delta på medlemsmøter, kurs og skolering, valgkampaktiviteter, aksjoner eller andre sammenkomster og aktiviteter i partiets regi.

Som medlem har du mulighet for å påvirke hvordan Arbeiderpartiet på ditt hjemsted skal forholde seg til aktuelle politiske saker, du kan være med og stemme over Arbeiderpartiets politikk og være med på å bestemme hvem som skal være Arbeiderpartiets valgkandidater ved neste kommunestyre- og fylkestingsvalg, hvilke saker dere skal gå til valg på og ha i programmet i kommunen der du bor osv.

Å melde seg inn er veldig lett. Sosialdemokraten.no har laget et enkelt innmeldingsskjema som du finner i margen til høyre på sidene våre. Der skriver du inn dine opplysninger og trykker på «send inn». I løpet av kort tid vil du motta velkomstpakke og innbetalingsgiro for medlemskontingenten fra Arbeiderpartiet i posten (evt kommer betalingsinformasjon på mail).

Støtt Arbeiderpartiet også når det ikke er valg – meld deg inn!

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.