Ap måles til 50 % i Nord-Norge!

Arbeiderpartiet gjør sin beste måling nasjonalt på svært lang tid, og oppnår samtidig over 50 % oppslutning i Nord-Norge! Dette fremkommer i en rykende fersk gallup som Norfakta har gjort for Nationen og Klassekampen.

50 % OPPSLUTNING: Arbeiderpartiet får støtte fra 50 % av velgerne i Nord-Norge. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

50 % OPPSLUTNING: Arbeiderpartiet får støtte fra 50 % av velgerne i Nord-Norge. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

Arbeiderpartiet gjør sin beste måling nasjonalt på svært lang tid, og oppnår samtidig over 50 % oppslutning i Nord-Norge! Dette fremkommer i en rykende fersk gallup som Norfakta har gjort for Nationen og Klassekampen.

Målingen viser at Arbeiderpartiet nå har en oppslutning på 34,4 % nasjonalt, og dermed er langt større enn Høyre som måles til 28,8 %. Dette er Arbeiderpartiets sterkeste måling hos Norfakta siden februar 2012.

50 % i Nord-Norge
Når målingen brytes ned på de ulike geografiske regionene, er det kanontall å finne for Arbeiderpartiet. Partiet måles til hele 50 % i Nord-Norge! Dette er milevidt foran regjeringspartiene Høyre og Frp, som måles til henholdsvis 20 % og 14 % i fylkene Nordland, Troms og Finnmark sett under ett.

Også i Trøndelag er det solide Ap-tall. 43 % av velgere i Trøndelag sier de ville stemt på Arbeiderpartiet dersom det var valg i dag. Her er Høyres oppslutning 18 % og Frps oppslutning 15 %.

 

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.