Nå er Sosialdemokraten.no Norges mest leste politiske blogg

Nettstedet Bloggurat.net måler trafikken til norske blogger, og systematiserer dem på ulike kategorier. Nå utpeker de Sosialdemokraten.no til Norges mest leste politiske blogg!

SOSIALDEMOKRATEN.NO TIL TOPPS: Nettstedet Bloggurat.net måler trafikken på norske blogger. Nå peker de ut Sosialdemokraten.no til Norges mest leste politiske blogg!

SOSIALDEMOKRATEN.NO TIL TOPPS: Nettstedet Bloggurat.net måler trafikken på norske blogger. Nå peker de ut Sosialdemokraten.no til Norges mest leste politiske blogg!

Nettstedet Bloggurat.net måler trafikken til norske blogger, og systematiserer dem på ulike kategorier. Nå måler de Sosialdemokraten.no til Norges mest leste politiske blogg!

På Bloggurat.nets topp 10-liste over politiske blogger, er Sosialdemokraten.no på topp med i overkant av 4.000 besøkende de siste 7 dager. På andreplass ligger Gunnar Tjomlids SAKSYNT, som også er en del av bloggsatsingen på Nettavisen.no. Og på tredjeplass ligger bloggen til SV-politiker Ivar Johansen.

Også i kategorien «Samfunn» scorer Sosialdemokraten.no høyt, med en andreplass for siste syvdagers-periode.

totallista for norske blogger er Sosialdemokraten.no nå inne på topp 50, nærmere bestemt en 44. plass. Totallista domineres av ulike typer «rosabloggere», samt innslag av blogger om mat og drikke og blogger om nettbasert markedsføring.

Du finner hele topplista hos Bloggurat.net på denne linken.

Også foran valget i 2009 var Sosialdemokraten.no blant Norges største politiske blogger. Den gang var det bare den tidligere Frp-toppen Jan Simonsens blogg som hadde flere lesere enn Sosialdemokraten.no, noe du kan lese mer om ved å klikke her.

I øyeblikket ligger Simonsens blogg på femteplass over Norges mest leste politiske blogger hos Bloggurat.net.

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.