Sosialdemokraten.no er Norges nest største politiske blogg!

Jeg begynte å blogge på Sosialdemokraten.no i januar i år,etter at jeg hadde nyttårsforsett om å bruke dette domenet til noe nyttig. Jeg blogget forsåvidt også på dette domenet i 2007, men etter oktober 07 lå bloggen brakk.

Fra «relanseringen» og fram til i dag har det vært en stadig økende trafikk på bloggen. Mange leser, noen kommenterer og argumenterer – og diskusjonen går fritt. Noen innlegg har jeg dessverre vært nødt til å slette på grunn av forholdsvis sterke personangrep og beskyldninger mot både meg og andre konkrete personer om de mest horrible forhold. Tydeligvis er det slik at jo lenger ut på høyresda enkelte befinner seg, jo mindre er de i stand til å oppføre seg.

Hittil er det postet 173 ulike blogginnlegg fra meg her. Totalt er det registrert 4.409 godkjente kommentarer (inkludert mine svar på kommentarer som kommer inn). 188 kommentarer har jeg blitt nødt til å slette.

Til de som fortsatt lurer: Det du sitter og ræler av deg i undertøyet foran TV’en med ølboksen i den ene handa og en knyttet neve med langfingeren opp i den andre – er det ikke sikkert andre har lyst til å ha publisert på sin egen blogg. Jeg ønsker det såvisst ikke, og kommer til å fortsette å slette bloggposter som jeg ikke vil ha her. Er du misfornøyd, så gir jeg egentlig blanke i akkurat det – finn deg et annet sted å helle ut spybøtta di, om du vil.

Men så tilbake til overskriften.

Sosialdemokraten.no har nå vokst til å være Norges nest største politiske blogg, målt i antall lesere!

Det er den Nettavisen-eide Blogglisten.no som er kilde for denne målingen. De måler løpende hvor mange lesere som har vært inne på mer enn 4.500 blogger i løpet av de siste 7 dager. I den siste 7 dagers-perioden er det kun én politisk blogg som har hatt flere besøkende enn Sosialdemokraten.no, og det er den relativt ytterliggående bloggen til ex-Frp’er (nå Demokratene-medlem) Jan Simonsen.

Ved midnatt lå Simonsen på 34. plass på denne lista. Sosialdemokraten.no lå på 39. plass. Andre politiske blogger lenger ned på topp 100-lista var bl.a. Are Slettans blogg, Liberaleren og Vox Populi. Ellers flommer jo den topplista over av blogger med helt andre temaer enn politikk.

I og med at Blogglisten.no måler totaltallene for de siste 7 dager, vil lista konstant endre seg. Men uansett er dette et tegn på at mange leser Sosialdemokraten.no, og at det er en av de aller mest leste politiske bloggene i Norge.

Også på den store bloggoversikten Bloggurat.net er Sosialdemokraten.no nest største politiske blogg. Der ligger Jan Simonsens blogg på 15. plass på totaloversikten, mens Sosialdemokraten.no følger hakk i hæl på 16. plass. Bloggurat.net har målt 6497 forskjellige besøkere hos Sosialdemokraten.no siste 7 dager. Jan Simonsen har hatt 7683 besøkende i samme periode.

Det å drive en blogg med såpass mange besøkende, er moro – men også litt tidkrevende. Bl.a. forsøker jeg å svare på kommentarer som kommer inn  men ettersom dette kun er en hobby for meg, er det ikke alltid jeg rekker å svare like raskt. Det kan også gå litt tid fra du sender inn en kommentar til den blir godkjent – for jeg har lagt inn en manuell godkjenningsrutine for folk som ikke har postet kommentarer her tidligere. Dette er rett og slett for å filtrere vekk noe av den søpla som en del syns det er interessant å legge igjen – og som jeg syns er uinteressant å ha her.

Har du forslag til bloggtemaer? Eller idéer til forbedringer? Eller noe annet du vil ta opp  med meg uten at alle mulige andre leser det? Send meg en mail, da vel! Mailadressen er bjrl@bolignorge.no

Og vil du ha en varsling på mail hver gang det kommer en ny bloggpost her på Norges nest største politiske blogg, kan du bruke linken nedenfor. Logg deg gjerne også på Twitter, og følg meg der – jeg poster nye blogginnleg på Twitter så snart de foreligger.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.