Rettferdig fordeling skaper flere arbeidsplasser enn det skattekutt gjør

26.000 nye arbeidsplasser ble skapt under skattekuttpolitikken den Høyre-dominerte Bondevik.regjeringen drev fra 2001 til 2005. Etter at Stoltenberg overtok som statsminister har skattekuttene blitt erstattet med rettferdig fordeling. Det har gitt 300.000 nye arbeidsplasser, hvorav 200.000 har kommet i privat sektor.

SKATTEKUTT VS. RETTFERDIG FORDELING: Det er ingen tvil. Skattekutt skaper langt færre arbeidsplasser enn det rettferdig fordeling gjør. Ill: Arbeiderpartiet.

SKATTEKUTT VS. RETTFERDIG FORDELING: Det er ingen tvil. Skattekutt skaper langt færre arbeidsplasser enn det rettferdig fordeling gjør. Ill: Arbeiderpartiet.

26.000 nye arbeidsplasser ble skapt under skattekuttpolitikken den Høyre-dominerte Bondevik.regjeringen drev fra 2001 til 2005. Det er like mye som ble skapt i Norge på noen få måneder sist vinter!

Etter at Stoltenberg overtok som statsminister har skattekutt-politikken til de blå blitt erstattet med rettferdig fordeling. Det har gitt 300.000 nye arbeidsplasser, hvorav 200.000 har kommet i privat sektor.

Arbeid gir velferd. Og velferd gir arbeid.

Mens skattekutt først og fremst gir mer til dem som har mye fra før.

Høyre, Venstre og Frp liker å påstå at AP er drepende for næringslivet. Tallenes tale viser det stikk motsatte. Det er under Høyre-dominert styre at næringslivet sliter.

Arbeiderpartiet er derimot et næringsvennlig parti, og de rødgrønne fører en næringsvennlig politikk som skaper vekst og nye arbeidsplasser – både i offentlig sektor og i private bedrifter.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.