Er de kriminelles personvern viktigere enn absolutt alt annet?

I Sverige har «svenske Høyre», «svenske Ap», «svenske Venstre», «svenske Krf» og «svenske Senterpartiet» blitt enige om å gjennomføre DLD, slik 20 andre europeiske land allerede har gjort. Og de partiene har solid flertall i nasjonalforsamlingen.

Men så slår det nye rasistpartiet støttet av kommunistpartiets etterlevninger seg sammen med miljøpartiet De Grønne – og utsetter hele innføringen med et år! Rasistene i Sverigedemokratene er endatil FOR innføring, men krever at alle servere som skal lagre svenskers kommunikasjon må ligge fysisk i Sverige.

Disse småpartiene utgjør såvidt 1/6 av Riksdagen. Men likevel kan de utsette hele regelverket med et helt år.

Jeg så debatten på TV, og det er noe av det verste sammensuriumet av usakligheter som jeg har sett på lang tid. Prislappen på rundt 150 millioner kroner for utsettelsen må tas fra andre viktige samfunnsoppgaver.

Jeg fatter ikke hva det går av DLD-motstanderne. Så sent som i dag ser vi at 34 pedofile nordmenn slipper etterforskning fordi trafikkdataene i Norge er slettet. I andre land lagres slikt i inntil 2 år, men hos oss bare i 21 dager. Saken er omtalt på http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10082955

Hysteriet har tatt overhånd når man lar pedofiles personvern være viktigere enn muligheten til å bekjempe denne typen alvorlig kriminalitet! I dag kan 34 pedofile sende en varm takk til norske myndigheter som foreløpig ikke har innført Datalagringsdirektivet i Norge. Det er på høy tid at også Norge tar i bruk det verktøyet som 20 andre europeiske land allerede bruker for å spore opp og straffeforfølge NETTOPP DENNE TYPEN kriminalitet.

De eneste som har noe å tape på innføring av Datalagringsdirektivet er de som driver med alvorlig kriminalitet. Resten av oss bør være glade for at pedofile, narkotikasmuglere, ransbander, voldtektsforbrytere, mordere og andre som står bak alvorlig kriminalitet blir stanset.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.