Per Sanderg med ny personlig rekord i politisk skivebom?

Jeg syns normalt sett det er veldig lett å plukke fra hverandre Frps politikk. Men Per Sandberg gjør det EKSTREMT lett med slike utspill som det han kommer med i Dagbladet.no i dag. Snakker vi om ny personlig rekord i skivebom fra mannen? Jeg tror faktisk det, selv om han har notert seg for svært mange helmiss fra før av.

La meg bare ta tre kjappe eksempler på tullballet hans:

1) For lite penger til poltiet
Frp støttet bevilgningene til politiet da Odd Einar Døtum var justisminister. Da var det ikke bare nok penger til politiet, i følge Frp, men en kraftsatsing. Men så overtok Knut Storberget. Og bevilgningene ØKTE med 35 %!

Og med en såpass kraftig økning gikk Frp fra å mene at det var nok penger til politiet – til å mene at det er for lite. Ganske utrolig.

2)  Fjernet soningskøene ved å gi 600 år i strafferabatt
Tull og tøys igjen. Det var den Frp-støttede justisministeren Odd Einar Dørum som innførte strafferabatten i 2004. Se bare på hva Politiets Fellesforbund skriver om saken: http://www.pf.no/id/10039

Faktum nummer 1 er at Dørum innførte soningsrabatten. Storberget fjernet den.

Og faktum nummer 2 er at Frp støttet Dørum, men støtter ikke Storberget.

3) Privatisering av politiet
Sandberg forfalsker virkeligheten når han påstår at Frp er mot privatisering og Ap er for. Regjeringen går imot privatisering av politi- og fengselsvesen, og har derfor tatt initiativ for å stanse privat fangetransport. Vaktvirksomhetsloven gjennomgås for å tydeliggjøre ansvarsgrenser mellom politi og vaktselskaper, slik det fremgår av Soria Moria-erklæringen. Rutiner og kontrollordninger ved tildeling av begrenset politimyndighet, særlig i forbindelse med naturoppsyn, blir også gjenomgått.

Hva er så Frps løsning? Jo – de har foreslått at Olav Thon og andre hotellkonger skal bygge private fengsler, for dette kan umulig være en oppgave som skal være forbeholdt det offentlige!

Når Per Sandberg snakker om hopp-og-sprett-politikk, så snakker han i vikeligheten om Frp selv. Ingen skifter mening og politikk så hyppig som Frp.

Jeg legger forøvrig merke til at Per Sandberg ikke våger å vente til Storberget er tilbake fra pappapermisjon før han kommer med denne totale skivebommen av et politisk angrep. Han er antagelig redd for å ende opp som politisk plukkfisk.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.