Aps nestleder Helga Pedersen – nå som kriminell lovbryter

Mye kan tyde på at Helga Pedersen er en av Norges største kriminelle farer. Med «mye» i denne sammenheng mener jeg den spalteplass og de overskrifter som riksmediene i dag bruker på henne.

Dagbladet – Dagbladet avslører: Her bor Helga Pedersen ulovlig
VG – Her bor Pedersen uten tillatelse
TV2 – Helga Pedersen bor i ulovlig bolig
Frp – Pedersen tar en Haga. Gir blaffen i lover hun mener andre enn seg selv skal følge Sådan er rødgrønn moral

 Hva saken i virkelighet dreier seg om? Jo, nå skal du se…

Helga og mannen hennes kjøpte ei hytte i 2005. Hytta er av sparsom størrelse (62 kvm etter ombyggingen), og i likhet med mange andre hytteeiere tilbringer de mye tid på hytta – så mye tid at det i deler av året er her de bor.

Har de så bygd på ulovlig? Nei. Tana kommune har godkjent søknaden om påbygg.

Har de manglende tilatelse til bruksendring? Nei. Dette er også i sin skjønneste orden.

At Helga og mannen hennes i deler av året bor i en 62 kvm stor hytte i Finnmark – langt mer nøktern bolig enn nær sagt samtlige andre rikspolitikere, med andre ord – er likevel blitt til makabert overdrevne oppslag om at hun bor ulovlig.

Grunn: Hun har ikke sendt inn søknad om ferdigattest.

Dermed er Helgas hytte i samme situasjon som omrent 1/3 av alle norske bygninger som brukes som bolig. For så mange er det faktisk som mangler ferdigattest.

Somen sterk tilhenger av likhet for loven, syns jeg det er ille å se hvordan en minister blir hengt ut for å bo i en nøktern bolig uten ferdigattest – mens «vanlige folk» ikke blir det. Dette er en heksejakt fra mediene som er rett ut uverdig, og nærmest pinlig å lese.

Det er veldig lett å si seg enig med Trine Grung i at dette absolutt er en ikke-sak.

Det må finnes hundrevis av saker som er viktigere å slå opp i landets medier enn at Helga Pedersen mangler ferdigattest på en nøktern hytte hun bor i på den tiden av året da andre rikspolitikere bor i adskillig mer fasjonable boliger?

Hva med å skrive om ordføreren på Vestlandet som fikk purring på telefonregningen i april i fjor? Eller om stortingsmannen som glemte å holde seg for munnen da han hostet? Eller om sentralstyremedlemmet i Ap som byttet handlekø i butikken fordi det så ut til at den andre køen gikk raskere enn den han selv stod i? Slik hyklerisk og umoralsk adferd skal påtales, må vite! Velgerne har krav på å få vite sannheten om politikerne!

Ærlig talt – slik fordumende oppgulp håper jeg vi kan forskånes for. Mediene som kjører denne saken fortjener en STOR applaus – for å ha flyttet grensen for agurknyheter til sent i august.

Edit 26.08 kl 18.45: Herrejesus for noe VÅS Dagbladet klarer å trøkke ut av seg!

At broren til Helga Pedersen har sovet i naustet noen netter, og at venner av dem har fått overnatte der – hva i himmelens navn er kritikkverdig med det?!

Hvor er nyheten?

Dagbladet er kjent for å drive klappjakt på folk. De tok blant annet egenhendig livet av Tore Tønne. Men denne gangen er det så hinsides enhver virkelighet at det er vanskelig å finne ord.

Patetiske idioter.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.