– Siv Jensen snakker mot bedre vitende

” Jeg lytter til faglige råd, og det bør Frp også gjøre, hvis de skal ha noen som helst troverdighet. ”

Det sier Nina Jensen, marinbiolog i WWF og Siv Jensens søster. Hun deltok som frivillig i Langesund etter ”Full City”-havariet.

Mens Nina Jensen sto midt oppe i oljesølet, gikk søsteren, Frp-leder Siv Jensen, ut i Dagbladet (03.08.09) og proklamerte at oljeboringen i Lofoten og Vesterålen må i gang kjappest mulig.

”Hun snakker mot bedre vitende «, sier Nina Jensen. «Denne ulykken bør være en alvorlig tankevekker for alle som er for oljeboring i kystnære og sårbare områder. Den viser at det ikke finnes beredskap til å takle oljeutslipp i dårlig vær. I enkelte tilfeller er det så alvorlig at det ikke kan fikses, som i Exxon Valdez-ulykken. »

I Dagbladet beskrev Siv Jensen oljemotstanderne som romantikere som sitter i Oslo-gryta og tenker på hvor fint Lofoten skal være for turistene.

” Jeg er romantiker og realist. Alle fagetatene sier nei til oljeboring i Lofoten og Vesterålen. Jeg lytter til faglige råd, og det bør Frp også gjøre, hvis de skal ha noen som helst troverdighet. Man kan heller spørre om det er noen som har en oljeromanse på gang «, sier Nina Jensen.

Det hører med til historien at Siv Jensen avfeide søsterens argumenter.

Kilde: Dagbladet 04.08.09 side 7

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.