– Norge er et tryggere land MED Mulla Krekar enn uten ham!

Det er helt umulig å forstå nyheten som TV2 bringer på noen annen måte. Den norsk-irakiske forfatterne Walid al-Kubaisi sier at han frykter Norge vil bli et terrormål dersom Mulla Krekaqr sendes ut, fordi islamistene da vil sette Norge øverst på lista over terrormål.

Ettersom Mulla Krekar mens han har vært i Norge stort sett har bidratt med skrik og skrål, men ingen handlinger som har vært til fare for noen som helst, må forfatterens utsagn bety at Norge er tryggere dersom vi beholder Mulla Krekar her, enn dersom han sendes ut.

Og dét syns jeg Norge skal ta lang rennafart og gi fullstendig blaffen i.

Mulla Krekar skal ut av Norge. Vi skal naturligvis vente til irakiske myndigheter garanterer at han ikke vil bli utsatt for dødsstraff eller annen grusom og inhuman behandling. Men når en slik garanti foreligger, SKAL han ut.

Vi kan ikke gi etter for trusler fra terrorister, uansett om de er islamister eller tilhører andre former for fanatisme. Slike trusler bør kun være egnet til å yte et enda større bidrag i kampen mot fundamentalisme og og terrorisme enn det vi allerede gjør.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.