Ap med målrettet innsats mot finanskrisen

Arbeiderpartiets innsats mot virkningene av finanskrisen er mer målrettet enn høyresidas. Der partiene på høyresida krever generel skattelette uansett om det er oppgangstider eller nedgangstider, mener Arbeiderpartiet at den beste effekten oppnås ved å rette nnstsen inn mot demsomer hardest rammet.

I dag foreslårArbeiderpartiet en ordning der barnehageprisen settes ned for familier som er hardt rammet av krisen. På denne måten skjermes barna fra konsekvensene av krisen som oppstod da høyresidas politiske løsninger kollapset i fjor høst.

Frp og Høyre har foreslått skatteutt som tilsvarer ca 300 kroner i måneden pr. lønnstager – og er frekke nok til å kalle det et krafttak mot krisen. Sannheten er at dette vil hverken monne forde som har arbeid – eller for de som har mistet det. Samtidig vil et slikt kutt gjøre fellesskapet mindre rustet til å gjennomføre tiltak som virker, rett og slett fordi de milliardene skattekuttet koster ikke kan brukes på andre tiltak SAMTIDIG.

Da er det bedre å bruke disse pengene til å hjelpe dem somer hardest rammet. Som f.eks. barn av freldre som permitteres eller som blir arbeidsløse på grunn av kollapsen i internasjonal økonomi.

Med dette forslaget viderefører Arbeiderpartiet sin seriøse innsats for å dempe virkningene krisen har på de som er hardest rammet.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.