Spennende personbytte i Utenriksdepartementet

Etter at Raymond Johansen nå er valgt som partisekretær i Arbeiderpartiet, har Utenriksdepartementet gjort endringer i den politiske ledelsen. Og det er temmelig spennende endringer det er snakk om!

Politisk rådgiver Gry Larsen blir ny statssekretær. Hun har markert seg som en kunnskapsrik og dyktig sosialdemokrat, særlig innenfor viktige internasjonale områder for Norge som utvikling, menneskerettigheter, bistand, rettferdig fordeling og konflikthåndtering.

Og Tarjei Skirbekk blir ny politisk rådgiver. Han har jobbet som informasjonsrådgiver for Arbeiderpartiet på Stortinget, og har vært engasjert i internasjonale spørsmål i svært mange år – særlig i spørsmål knyttet til Europa/EU (som jo er et tema på landsmøtet i mikropartiet Venstre akkurat nå). Han har også arbeidet i FN-sambandet, i Norges Forskningsråd og i den norske Unesco-kommisjonen.

Begge står trygt på sosialdemokratiske verdier og har lang fartstid i Arbeiderpartiet og AUF.

Det er en spennende endring av den politiske ledelsen, dette her. De skal jobbe tett sammen med utenriksminister Jonas Gahr Støre, og vil utvilsomt være med på å styrke og videreutvikle Norges posisjon som internasjonal stormakt innen fattigdomsbekjempelse, solidaritet, menneskerettigheter, konfliktløsning, klima og bistand.

Lykke til i ny jobb begge to!

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.