Homohetserne samles rundt Monsens fjøslykt

Rundt Nina Marin Monsens fjøslykt har det samlet seg mye intoleranse og homohets– Når man henger ut fjøslykta må man regne med at litt av hvert kommer flyvende, sa Anders Lange etter at han hadde avholdt stiftelsesmøtet i det som etterhvert skulle bli Fremskrittspartiet. Noe av det samme må vi regne med når selvoppnevnte homohetsere går ut og lufter sin fordomsfullhet i det offentlige rom. Rundt Nina Karin Monsens fjøslykt kan du finne mye rart.

At Stiftelsen Fritt Ord attpåtil belønner Monsen med pris og 400.000 kroner, har lokket flere av homohetserne og homohaterne til å fly nærmere fjøslykta. Både Dagfinn Høybråten fra Frp og Ulf Erik Knudsen fra Krf (eller var det kanskje omvendt – i denne saken er det umulig å se forskjell på de to fanebærerne for middelalderholdninger og intoleranse blant norske partier…) kaster seg på Nina Karin Monsens hets, og mener at barn av homofile er handicappede.

Nå mener jeg forsåvidt at det ikke er nedsettende å si om noen at de har et handicap. Men når handicapet består i at Frp, Krf og resten av homohatergjengen ser ned på deg på grunn av at du har de foreldrene du har, sier det tvert om ganske mye om ynkryggene som harker ut av seg slikt ræl.

Monsen har klart å samle en ganske stor del av de organiserte homohaterne rundt fjøslykta si ved å stemple ekteskapsloven som demonisk og ved å fastslå at homofil kjærlighet er mindreverdig og hedonistisk.

Monsen er forøvrig en du alltid kan løpe til hvis du vil høre fordomsfull eder og galle om mennesker som lever litt annerledes enn det som oppfattes som «en mainstream traust nordmann». Hun har slått fast at en kommende monark ikke kan gifte seg med en alenemor, hun har sammenlignet den sittende regjeringen med naziregimet i Tyskland, påstått at den samme regjeringen er en ”ond demon”, at lesbiske kvinner er rugekasser og sammenlignet assistert befruktning med Hitlers lebensbornprogram. Slike holdninger er det altså ganske mange i Norge som ønsker å assosiere seg med. Krf og Frp er bare to av grupperingene. Bispekollegiet, de fleste trossamfunn og hauger av «grasrotaktivister» står også i kø for å følge Monsens korstog mot forjævligseringa av samfunnet.

Disse som flakser og flyr i vill dans rundt Monsens fjøslykt bør passe seg. Flyr de for nær, svir de vingene – og faller hjelpeløse til bakken. Første sjanse velgerne har til å sette i allefall to av grupperingene ut av spill, er ved valget 14. september. La oss håpe at velgerne vet å kjeppjage fordomsfullhet, hets og intoleranse så langt vekk fra regjeringsmakt som overhodet mulig ved høstens valg.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

18 thoughts on “Homohetserne samles rundt Monsens fjøslykt

  1. Er man virkelig en homohetser fordi man stiller spørsmålstegn ved barns identitet og hva som er til det beste for barna?

    Snakk om å være fordomsfull.

  2. Hvis du tror at det er dét Nina Karin Monsen har gjort bør du antagelig les en gang til, pumba.

    Hun har slått fast at homofile påfører barna sine handicap – det er noe annet enn å stille spørsmålstegn ved barns identitet som du prøver å bagatellisere det til.

    Mvh
    Bjørn Jarle

  3. Det finnes mange i dag som er uenig med meningene og tankene som Nina Karin Monsen ytrer, jeg er selv en av dem. Jeg ser likevel med bekymring på reaksjoner som dette, fordi jeg ser at reaksjonsmønsteret kan slå tilbake med negativ effekt ved en senere annledning.

    Å verne om og styrke ytringsfriheten og dens vilkår i Norge, særlig ved å stimulere den levende debatt og den uredde bruk av det frie ord, er helt essensielt for en levende samfunnsdebatt.

    Det første faresignalet på at vi har et problem på dette området er faktisk det du viser i ditt innlegg. Du bruker nemlig mye tid og energi på å stemple, og sette merkelapp, men lite energi på reell motargumentajon. Ikke bare er det en dårlig måte å få frem med et budskap på utover det å «preke til meningheten», men det sender også et signal om at en har dårlige argumenter i forhold til saken en har intensjon om å argumentere rundt. Og det har du vel ikke?

    Dette resulterer i at en siter igjen med et inntrykk av at enkelte aktivt prøver å torpedere en samfunnsdebatt, istedet for å argumentere seg frem til at de meninger en selv innehar er mer verdt å lytte til og følge. Dermed er en faktisk også med på å styrke begrunnelsen for utdelingen av prisen, og en skulle jo tro at dette var så langt fra intensjonen som det er mulig å komme.

    Så lykke til med debatttorpedering og preken for meningheten, det første slår som regel tilbake ved en senere annledning og det andre rekruterer veldig sjeldent nye velgere.

  4. Jeg skal prøve å forklare så du forstår. En mann er en mann, en kvinne er en kvinne. Vi har VESENTLIGE forskjeller ved oss, totalt ulike egenskaper som påvirker et barns liv. Generelt kan man si at mor er den med sterk omsorg mens far er bautaen i familien (i ekstremt forenklet versjon). Dersom du bare har en av disse delene så blir du handicapet i forhold til andre, du har mindre kvalitet i oppveksten. Sier seg selv.

    Så kan du jo også tenke litt på ditt eget forhold til din far og din mor. Prøv å tenk på dem i dette sekund, hva tenker du. Er de identiske, eller har den ene personen kvaliteter som den andre personen ikke har? Har du fått opplevd å være med på manneting i oppveksten, var det gøy? Har du opplevd den sterke kjærligheten fra mor di, var det digg?

    Prøv å se hele bildet, frarøves man enten mor eller far, selvsagt vil man da være handicapet i forhold til andre person. Jeg vil altså si at et slikt barn er mindre heldig en et barn med mor og far. OG politikk dreier seg jo om å legge føringer for hva som er ABSOLUTT BEST for barna, ikke om det er greit nok.

    Da er den absolutt BESTE løsningen, å ha både en mor og en far.

  5. Det er fint at det fins mennesker som Monsen.Husk at det ikke kun er henne og hennes meningsfeller som nå er med i debatten.Vi som er dypt uenig med henne får jo også uttrykke hva vi mener.Uten henne er det ikke sikkert vi hadde giddet,eller vært spesielt opptatt av å vise vår støtte til de homofile,eller viktigere:fått si hva vi mener om Monsens synspunkter.Hadde hun ikke fått prisen,hadde det vel heller ikke blitt så stort engasjement.Det vil ikke si det samme som at meningene hennes ikke hadde eksistert.Fint at det kommer fram .Lettere å kjempe mot noe vi ser og hører enn bare fonemmer.

  6. Jeg sjokkeres av hvilket nivå som du bidrar til i den politiske «debatt» i Norge om dagen. Det er ingen dannelse igjen, ingen vennlighet, ingen respekt for andres synspunkt, holdninger eller meninger. Du slår Dagfinn Høybråten i hardtkorn med Monsen enda han t y d e l i g sier at han ikke ville ordlagt seg slik som henne. Men det er jo nyanser, så det kan du vel bare overse. Det viktigste er om folk er imot det du mener, og da er de hatobjekter alle som en.

    Ordbruken er helt vill og har skjenet fullstendig av skaftet, mye takket være LLHs stendige glefsing mot enhver innvending mot homofiles «rettigheter». De har plukket seg ut personer som det er lett for media og alle å demonisere, godt hjulet av Dagbladet, som hater alt kirken står for, og den siden av politikken. Biskop Kvarme har vært nyttig sånn sett – se hvor lett det er å hate ham….han står oppreist og later ikke som han mener noe annet enn han mener seg _etisk forpliktet til_, og hvor lett er det ikke å «ta» sånne som ham? Hadde han bare vært litt mer Giske, litt mer værhane og formulert seg litt mer politisk rundt, så hadde han ikke blitt fremstiolt som mørkemann, men heldigvis for homojuntaen er han jo så idiotisk påståelig på sitt standpunkt, dummen.

    Hvor er barns rettigheter? Hvorfor skal man hetses for å mene at barn har rett til en pappa!???? Jeg fatter det ikke. Og jeg syns det er rent ut NIFST at man skal «få lov til» å mene dette, men skal ikke få si det høyt. Langt mindre skal noen gi deg aksept for din rett til å mene det – offentlig. Det klimaet for ytring og offentlig debatt som venstresida har lagt til rette for, er skummel. Homofile kronikør i A-posten, Åmås, evner å ha et langt mer reflektert syn på ordskiftet i vår tid: http://www.aftenposten.no/meninger/kommentatorer/aamaas/article3048583.ece

    Det er mer enn krakilske bloggere og aktivister er i stand til, åpenbart. Høybråten forsøker å bringe debatten på et nivå der det er mulig å utveksle meninger uten invektiver og infantile sleivspark, og det skal han ha honnør for, syns jeg. Det triste er at du og andre på din side av skyttergravene bare fortsetter gravinga og slett ikke engang ønsker å diskutere saklig, men gladelig ønsker Monsen velkommen, fordi da har dere en gylden anledning til å kaste skitt, og trenger ikke ta stilling til: hvor er barnets rett til sin pappa?

    Ja, jeg ser også frem til valget og min rette til å si nei til de rødgrønne. Det skal være meg en sann fornøyelse!

  7. Hei Mae!

    Dette er jeg veldig enig med deg i. Det å stille opp og besvare de meningene og holdningene som Monsen og heiagjengen hennes gir uttrykk for er en viktig side ved demokratiet vårt.

    Mvh
    Bjørn Jarle

  8. Hei Åse!

    Høybråten sier at han ville valgt andre ord, men at han i sak er enig med Monsen. Og det er altså saken jeg først og fremst tar opp til debatt, ikke den flåkjefta ordbruken.

    Når du tar opp barns rettigheter, slår det meg at du neppe har fåt ed deg hvilket angrep homohaterne har ommet med påbarn av homofile – eller mer presist: På barn som av en eller annen grunn ikke har en mor og en far. En logisk konsekvens av det de sier er jo at barn som har mistet en av foreldrene i en ulykke eller i sykdom – er mentalt handicappede barn.

    At du velger å ikke stemme rødgrønt til høsten er også logisk. De rødgrønne står for tolerante holdninger, politisk likebehandling uavhengig av seksuell legning og like muligheter og rettigheter for barn – uansett hvem foreldrene er. Dette passer dårlig med intoleransen somdu sier at du støtter,og dermed er det logisk at du stemmer på et av de intolerante partiene som er mer opptatt av å sjikanere enn av å skape et samfunn der alle føler seg velkommen.

    Mvh
    Bjørn Jarle

  9. Tror jeg er stort sett enig med det du skriver her, men ville bare for ordens skyld rette opp det innledende sitatet ditt.
    Det var ikke Anders Lange som sa dette. Det var FrPs 3. formann Eivind Eckbo som uttalte dette i et intervju i en avis noen år senere. Men sitatet er like godt uansett. (mulig jeg henfaller til nerdete formalisme her, men synes sitater skal gjengis både korrekt, og tilordnes riktig avsender).

  10. Takk for korrigering, Jan Erik. Jeg har alltid koblet dette utsagnet til Anders Lange i bevisstheten min, men da skal jeg henge det på «rett knagg» ved evt. senere bruk.

    Mvh
    Bjørn Jarle

  11. Åse,

    Hcvis du er sjokkert over ordbruken i debatten synes jeg du heller bør rette skytsen mot NKM. En skulle tro at en så godt utdannet dame holdt seg for god til et slikt lavmål argumentatorisk sett. Jeg lurer på hvilken empiri hun bygger på, hvilken forskning kan hun vise til? For meg fremstår det som det reneste sammensurium av kristenfilosofisk moralisme, surmagethet og føleri.

    Rett til pappa? Blir ikke det veldig vanskelig? Hvis barn skal ha en slik rettighet må man nesten ta skrittet fullt ut og forby enslige mødre. Alternativet er kanskje pappaplikt. Og hva gjør man når mor og far skiller seg? Er en stefar det samme?

  12. Mennesket som virus!

    Mennesket er som ett virus; der hvor det er sunne friske konstruksjoner sniker det seg inn og er ikke fornøyd før hele organismen forfaller og dør.
    Menneskeheten er en organisme og evolusjonen er dens mekanisme for å luke ut usunnheter som kan true dens eksistens.
    Moderne vitenskap og ukultur/uvitenhet blir nå brukt MOT naturens immunsytem, vi går mot evolusjonens gang. I dag ales de svake opp. De som ikke greier å ha sex på egen hånd hjelpes til det.. De som ikke er skapt for naturlig forplantning blir hjulpet til det. Etc.
    Jeg vet dette ikke er populære tanker, spesiellt hvis du er en emosjonell sosialist-jente som bare ønsker at alle skal kosekose seg på teddybjørnvis.. Men saken er den, at utenfor norges falske trygge/dumme «virkelighet» så er det en virkelighet. Mennesker må klare seg selv; de må forbedre seg: fysisk og psykisk! Ellers så er det goodbye!
    Det som ikke er liv laga må, desverre, ofres i evolusjonens gap.
    (Regner med at det er en del sosialisthoder som er ganske fullt av demoner og redsel/sinne nå, lol!)
    La meg berolige dere litt: Jeg er ikke for noe nazi-dreping av homofile, handikappede eller ymse raser. Jeg er glad vi har variasjoner blandt oss, og jeg vil kjempe for ALLES rettigheter! MEN jeg vil IKKE kjempe mot MODER JORD!! Og jeg ber alle om å tenke seg om to ganger før dere evt krever å få oppfylt ditt hjertes lyst på regningen til vår felles fremtid!
    Kunstig skapelse og oppholdelse av menneskehetens tilfeldige innskytelser kan ta knekken på oss til slutt!

    Hvem ønsker det?

    (Hvis du er i tvil: Dette er ett innlegg MOT kunstig forplantning i alle former! Adopter heller!? Det er også imot ett samfunn som aktivt hjelper middelmådigheten og degenereringen av mennesket som rase, det være seg svart, hvit, gul eller rosa.)
    Moder jord regulerer seg selv, hvorfor gå imot henne til enhver pris? Hvorfor hvorfor hvorfor???

  13. «KrF-leder Dagfinn Høybråten mener barns rett til å ha en far er sterkt svekket etter lesbiskes adgang til kunstig befruktning. »

    Og basert på dette klarer du å få det til at Høybråten mener barn av lesbiske er handikappade, og at Høybråten er homohater og ser ned på slike barn.

    Du er så usaklig at det gjør vondt. Det sier litt om AP at en med den type holdninger som du har kan være leder i et lokallag.

  14. Hei JB!

    Når du velger å kun lese ingressen, så kan du selvsagt klare å lage deg et fordreid bilde av saken.

    Hadde du derimot lest bare én setning videre ville du sett dette:

    «Han støtter dermed innholdet i Fritt Ord-vinner Nina Karin Monsens omstridte syn på at barn av homofile starter livet med et handikap.»

    Og da hadde du vel neppe prøvd å dumme ut meg på den måten – for da hadde du forstått at det er deg selv du dummer ut.

    Mvh
    Bjørn Jarle

  15. Du dummer ut deg selv Bjørn Jarle, jeg bare peker på at du gjør det i tilfelle noen skulle være så bevistløse at de ikke ser det selv.

    Og joda, jeg leste hele innlegget. At du forstår hva som egentlig er sagt, gjør jo bare ingressen til en bevisst løgn.

    Men for all del, bare fortsett. Er ikke glad i AP jeg, så jeg setter pris på dine bidrag.

  16. Hei igjen JB!

    Du har åpenbart lest innlegget, men har du lest artikkelen som jeg linker til? Hvis du har det – hvorfor oppfører du deg som om du ikek har lest den? Det er jo der det fremgår at Høyrbåten støtter Monsens nonsens.

    At du skriver at ingressen er løgnaktig viser jo at du ikke engang skjønner at det er ingressen i artikkelen jeg snakker om. Jeg tror rett og slett at jeg ikke er i stand til å hjelpe deg – dette får du ordne opp i selv.

    Mvh
    Bjørn Jarle

  17. Det er mye å si om Bjørn Jarles holdninger. Skremmende er det at en lokal Ap-topp slenger ut så lettvinte merkelapper og så lettvint fordreining av NKM sine synspunkter. Fremtidens sjefspoltikere ? Jeg grøsser. Å kritisere homofile pressgruppers synspunkter kvalifiserer iflg. Røberg-Larsen prompte til tittelen «homohater». Videre påstås det at «homohatergjengen» «ser ned på» et barn med homofile foreldre. Helt fordreid av Røberg-Larsen. Det NKM rett og slett hevder er at et farløst barn er født med et handicap. Barnet har kun en sædcelle til far. Det er da ingen som har lagt skylden for dette på BARNET selv !
    Nei, Røberg-Larsen, NKM har presisert at det er lovgivere dvs. politikere som deg og din elite i Ap-toppen hun kritiserer. Det er DERE som lager barn med handicap. Lovbestemt, STATstøttet inseminasjon for skattebetalernes penger, til produksjon av farløse barn. Hva folk finner på privat kan ingen detaljstyre. Det som representerer den moralske grensekrenkelsen her er at AP/SV har kuppet igjennom en lov (med elendige lovforberedelser) der staten godkjenner slik barneproduksjon, og DERMED gjør til dette til en akseptabel norm for hele samfunnet.
    Forøvrig er jeg rødgrønn velger. Men jeg hadde kommet til å stryke fra lista folk av Bjørn Jarles type dersom jeg hadde bodd i hans distrikt.
    Jeg sikker på at det finnes mer fornuftige folk i Ap, og jeg er sikker på at denne loven, særlig inseminasjonsdelen, ikke vil få hvile i fred.
    På tampen nevner jeg FNs Barnekonvensjon, som Norge bryter ved denne inseminasjonslovgivningen. Kjenner Bjørn Jarle til denne konvensjonen, tro ?

  18. Vi er mange som ikke liker homsekulturen, det er unaturlig med to av samme kjønn som har seg-…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.