Homohetserne samles rundt Monsens fjøslykt

Rundt Nina Marin Monsens fjøslykt har det samlet seg mye intoleranse og homohets– Når man henger ut fjøslykta må man regne med at litt av hvert kommer flyvende, sa Anders Lange etter at han hadde avholdt stiftelsesmøtet i det som etterhvert skulle bli Fremskrittspartiet. Noe av det samme må vi regne med når selvoppnevnte homohetsere går ut og lufter sin fordomsfullhet i det offentlige rom. Rundt Nina Karin Monsens fjøslykt kan du finne mye rart.

At Stiftelsen Fritt Ord attpåtil belønner Monsen med pris og 400.000 kroner, har lokket flere av homohetserne og homohaterne til å fly nærmere fjøslykta. Både Dagfinn Høybråten fra Frp og Ulf Erik Knudsen fra Krf (eller var det kanskje omvendt – i denne saken er det umulig å se forskjell på de to fanebærerne for middelalderholdninger og intoleranse blant norske partier…) kaster seg på Nina Karin Monsens hets, og mener at barn av homofile er handicappede.

Nå mener jeg forsåvidt at det ikke er nedsettende å si om noen at de har et handicap. Men når handicapet består i at Frp, Krf og resten av homohatergjengen ser ned på deg på grunn av at du har de foreldrene du har, sier det tvert om ganske mye om ynkryggene som harker ut av seg slikt ræl.

Monsen har klart å samle en ganske stor del av de organiserte homohaterne rundt fjøslykta si ved å stemple ekteskapsloven som demonisk og ved å fastslå at homofil kjærlighet er mindreverdig og hedonistisk.

Monsen er forøvrig en du alltid kan løpe til hvis du vil høre fordomsfull eder og galle om mennesker som lever litt annerledes enn det som oppfattes som «en mainstream traust nordmann». Hun har slått fast at en kommende monark ikke kan gifte seg med en alenemor, hun har sammenlignet den sittende regjeringen med naziregimet i Tyskland, påstått at den samme regjeringen er en ”ond demon”, at lesbiske kvinner er rugekasser og sammenlignet assistert befruktning med Hitlers lebensbornprogram. Slike holdninger er det altså ganske mange i Norge som ønsker å assosiere seg med. Krf og Frp er bare to av grupperingene. Bispekollegiet, de fleste trossamfunn og hauger av «grasrotaktivister» står også i kø for å følge Monsens korstog mot forjævligseringa av samfunnet.

Disse som flakser og flyr i vill dans rundt Monsens fjøslykt bør passe seg. Flyr de for nær, svir de vingene – og faller hjelpeløse til bakken. Første sjanse velgerne har til å sette i allefall to av grupperingene ut av spill, er ved valget 14. september. La oss håpe at velgerne vet å kjeppjage fordomsfullhet, hets og intoleranse så langt vekk fra regjeringsmakt som overhodet mulig ved høstens valg.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.