Knut er tilbake igjen, nå blir det action!

Knut Storberget er friskmeldt etter fire ukers sykmeldingEtter fire ukers sykmelding er Knut Storberget tilbake på jobb igjen i dag. Og da blir det action!

Allerede i det direktesendte pressemøtet på morgenkvisten i dag, varslet han en skarp og tydelig politisk profil. I stedet for å høre på Tina Turner, svømme og gå på ski vil en av regjeringens desidert sterkeste statsrder bruke tida framover på å gjennomføre trygg og fornuftig sosialdemokratisk politikk på sitt politiske ansvarsområde.

Han har allerede fjernet så godt som hele soningskøen som de borgerloge partiene etterlot seg etter å ha styrt Norge på en særdeles dårlig måte fram til 2005, han har sørget for en kraftig opptrapping av utdanningskapasiteten for politifolk, politibemanningen har fått et kjempeløft (460 nye stillinger bare hittil i år!), etablert Barnehus flere steder i landet, styrket fokuset på og innsatsen mot vold i nære relasjoner, fått på plass DNA-reformen som gir kraftig bedring i muligheten for oppklaring av kriminalitet – kort sagt LEVERT VARENE på en måte som knapt nok noen annen justisminister før ham har gjort.

Velkommen tilbake på jobb, Knut! Dette er en god dag både for deg, for Arbeiderpartiet og for det norske folk!

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.