Nytt blinkskudd fra VGs fenomenale nyhetsredaksjon

Det er flott at Norges største avis setter søkelys på de store sakene her i verden. Et nytt gnistrende eksempel på førsteklasses politisk journalistikk lyser akkurat nå mot oss fra VGs nettavis: En regjeringsbil har fått en bulk! I støtfangeren!! Og må på verksted!!!

Jeg forventer at opposisjonen nå kaster seg på saken, og krever regjeringens avgang, statsråders hode på et fat, riksrett og omskriving av grunnloven med tilbakevirkende kraft. Med VG som drivkraft, selvsagt.

Og hvis ikke Stortingets kontrollkomité umiddelbart innkaller til høring på eget initiativ, bør de ta sin hatt og gå. For da har de ikke gjort jobben sin!

Takk til VG som passer på å gi oss viktige nyheter – så vi slipper å drukne i uvesentlige detaljer om finanskollaps, massearbeidsløshet, klimakrise, kriger og nød!

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.