Knallstart for Sosialdemokraten.no

Sosialdemokraten.no hadde mange besøkende i sin første måned på nettBloggen min har rundet sin første måned nå, og trafikken har vært over all forventning. I løpet av den måneden bloggen har vært «live» har 10.435 brukere vært inne og lest.

Totalt har jeg skrevet 31 blogginnlegg, et snitt på et innlegg pr.dag. Innleggene har blitt flittig debattert av leserne – totalt er det bokført 750 kommentarer på denne måneden.

De fem mest leste blogginnleggene denne første måneden har vært:

1. Opptøyene i Oslo skader ikke sivilbefolkningen i Gazas sak – 1336 ganger lest
2. Frp-ordfører: Frps politikk er kolera! – 1022 ganger lest
3. Saera Khans store problem, som hun ikke tar tak i – 891 ganger lest
4. Så er pressen ute og forhåndsdømmer igjen – 802 ganger lest
5. Siv Jensen og Frp støtter massedrap – 622 ganger lest

En fin start på bloggen, med andre ord.

Jeg har ellers lagt vekt på å forsøke å slippe til kommentarer fra folk som er veldig uenige med meg. Så lenge de ikke kommer med sjikane av andre – eller særlig meg – lar jeg det aller meste passere. Det har jeg tenkt å fortsette med. På samme måte som jeg har tenkt å fortsette å slette personangrep på meg for min rolle i AUFs medlemsjuks på begynnelsen av 1990-tallet og lignende som er irrelevant for ordskiftet (det er veldig mange med klare Frp- og H-sympatier som tror de skal få poste slikt ræl på bloggen min – og blir overrasket og indignerte når jeg tar det vekk…).

I tillegg vil jeg – noe hyppigere enn i den første måneden – fjerne innlegg som er avsporinger eller som går i dybden på temaer som overhodet ikke berøres i bloggen.

Diskuter gjerne med meg og med andre som kommenterer – men sjikane, hets, avsporinger og kveruleringer blir ikke stående særlig lenge, vær forberedt på det.

På denne bloggen er det jeg som lager reglene og jeg som håndhever dem. Her er jeg både lovgiver, ordensmakt, aktor, dommer og bøddel. Aksepter det, eller la være å skrive inn kommentarer her 🙂

750 publiserte kommentarer første måneden er vel et sikkert bevis på at jeg er ganske fleksibel med å la folk få slippe til, selv om de har meninger jeg syns er totalt motbydelige.

I allefall er beviset sikkert nok – for meg.

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.