Hamas tar i bruk Mossad-metoder, hylles av Frp…?

Voldsspiralen i Midtøsten tar nok en omdreining. Nå har Hamas tatt i bruk metoder som Israel og Mossad tidligere har hatt enerett på: Likvidasjoner av motstandere.

I følge Amnesty International blir Hamas’ motstandere banket opp, forfulgt og likvidert. Altså nøyaktig samme metoder som Mossad er kjent for, og som de blant annet brukte da de likviderte en man på åpen gate i Lillehammer.

Så er 96.000 kroners-spørsmålet: Vil Frp rykke ut og hevde at dette har Hamas rett til dersom de gjør det for å beskytte seg? Altså slik de argumenterte da Israel satte i gang bombingen av Gaza tidligere i år.

Mitt stalltips: Nei. Der i gården er rett eller galt et spørsmål om HVEM, ikke om HVA.

Derfor ble Gilbert og Fosse sjikanert av Frp-formannen for sin livreddende innsats og sin dønn ærlige skildring av krigens grusomheter.

For de av oss som alltid har likt blødende hemoroider bedre enn Hamas, blir Amnestys skildringer nok et bevis på at Hamas må vekk. Og det må skje på demokratisk vis.

Men så lenge Israel fortsetter blokaden, trakasseringen, undertrykkelsen og den systematiske forfølgelsen av palestinerne, vil Hamas kunne klare å klamre seg til den demokratiske makten i de palestinske selvstyreområdene.

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.