Nytt hjerte for Frp-topp

Gratulerer med nytt hjerte, Per Arne Olsen!

Selv på en gledens dag for deg tillater jeg meg å minne om at dersom Frps politikk hadde vært gjennomført i Norge, ville vi hatt USA-tilstander her: De med penger kunne fått gjennomført slike operasjoner, de uten penger kunne fått dø.

Jeg husker forøvrig at Frp hylte seg hese og krevde at Gro Harlem Brundtland skulle betale sine egne operasjoner. Tør jeg spørre hvem som har betalt hjerteoperasjonen for Frps nestformann…?

Jeg er glad for at Olsen har fått nytt hjerte, og jeg konstaterer at han har stått en stund i helsekø for å få tansplantasjonen. Er det mulig at Frps nestformann nå ser at det er en sammenheng mellom økte køer for noen pasientgrupper – og økt kvalitet i helsevesenet? At for å redde liv er det mulig at køene faktisk i noen tilfeller må øke?

Hva tenker du nå om det sosialdemokratiske helsevesenet? Er det så jævlig som det dine partifeller vil ha det til? I såfall: Hvorfor tok du ikke operasjonen i utlandet, dersom norske sykehus er blant de verste i verden?

Frps politikk egner seg nok best i teorien. Nei…forresten… Ikke der heller.

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.