Partiet for rikfolk flest

Frp er partiet for milliardærer. Derfor stiller milliardærene opp for å hjelpe Frp. Hos E24 og Dagens Næringsliv kan vi lese om at det nå startes en rikmannsaksjon der det skal samles inn betydelige midler for å kjøpe Siv Jensen en ny jobb som statsminister.

Tydelig tale, altså: Milliardærene ser seg best tjent med Siv Jensen og Frp.

Arne Blygstad, Arne Hjeltnes, Bjørn Rune Gjelsten, Jens Ulltveit-Moe, Finn Bergesen jr., Ola Mæle, Tommy Sharif og Øystein Stray Spetalen skal ha mottatt e-post fra Jan Eiler Fleischer og Ole Jacob Figenbaum med oppfordring om å gi penger til Frp.

Mens industriarbeidere, hjemmesykepleiere, barnehageassistenter og snekkere støtter Arbeiderpartiets valgkamp gjennom demokratiske vedtak i sin fagorganisasjon LO, samler altså rikmannsklubben inn betydelige midler for å gjennomføre skattekutt som skal gjøre de rike enda rikere – med dårligere offentlig velferd som konsekvens.

Tydelig tale, altså: Lønnsmottagere ser seg best tjent med Jens Stoltenberg og Ap.

For med lavere inntekter fra skatt, blir det mindre penger til å lønne lærere, bussjåfører, sykepleiere, veivesen-ansatte og alle de andre som skal løse fellesskapets oppgaver.

Det er forskjell på folk, gitt. Også i dette spørsmålet.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.