Nå viser Frp-tilhengerne hvor stein rape gale de er!

Nyheten om at statsminister Jens Stoltenberg og flere andre topper i Arbeiderpartiet overvåkes av Forsvarets sikkerhetstjeneste, har slått ned som en bombe. Og det skulle bare mangle – en slik overvåkning er det stikk motsatte av et fritt demokrati, og minner om tilstanden i land og tidsepoker som vi ikke liker å sammenligne oss med.

Overvåkningen er med stor sannsynlighet kav ulovlig, og Kripos er på saken.

At selve opprettelsen av Forsvarets sikkerhetstjeneste var et påhitt av den forrige regjeringen – med daværende forsvarsminister Kristin Krohn Devold i spissen – er et politisk poeng som jeg inntil videre skal la ligge.

For det overskygges fullstendig av den måten Frps blodfans nå fullstendig går bananas på nettet. De jubler over nyhetene om overvåkningen!

I kommentarspalten hos Dagbladet hagler det med utsagn som bagatelliserer overvåkningen, som forsvarer overvåkningen med at sosialister er potensielle landssvikere, som forsvarer overvåkningen med at Jens Stoltenberg er landssviker, som forsvarer overvåkningen med at man selv er politisk uenig med regjeringen, som mener dette bare skulle mangle på grunn av at ulovlige fildelere overvåkes (!) og tilsvarende. Hos TV2 er det like sørgelig lesning. Og veldig mye av det som pøses på, kommer fra skribenter som ofte passer på å skamrose Frp og ofte skryter hemningsløst av partiet og av hvor bra Norge skal bli dersom Siv Jensen får overta som statsminister – og samtidig bringer til torgs et ekstremt hat mot sosialister.

Her er noen av kommentarene fra Frps blodfans, som forøvrig har fått drøssevis med anbefalinger fra lesere som deler deres oppfatning:

«Dette er noe jeg hilser velkommen og ser som særdeles nødvendig. Vi har en venstreekstremistisk regjering som må holdes under oppsyn. Så lenge som SV er med i regjeringen er dette absolutt nødvendig!»

«Statsministeren og undersåttene leker med landet på en udemokratisk og utradisjonell måte.»

«Det som er skammelig her er at vi har en såkalt statsminister som har økt antall innvandrere i Norge med 50% på 4 år i embedet. Treholt blir en liten parentes i forhold til konsekvensene av dette.»

«for det første stoler jeg mer på patrioter i forsvaret enn politiet siden de blir mer en avspeiling av ett visst politisk partis meninger »

«Det er bare naive mennesker som tror på demokratiet. Et demokrati kan aldri fungere i lengden. »

«Og hvorfor ikke… Han får jo bare sin egen medisin, smartingen.»

«Jeg stoler ikke på Stoltenberg. Om jeg hadde hatt muligheten hadde jeg overvåket han og resten av regjeringen.»

«Jens Stoltenberg er Bilderberger, det vil si deltatt på hemmelig møte med utlandske bankfolk, millitære, politikere og medieeiere. Disse driver med konspirasjon mot verden, og Norge også. Jens burde vært etterforsket.»

«Tipper vår eminente sikkerhetstjeneste oppbevarer beviser som kan underbygge Stoltenberg & Co sitt forrsøk på folkemord på det norske folk, jfr FNs folkemordkonvensjon, uaktsom medvirkning til drap på nordmenn, samt overlagt landsforræderi gjennom innvandringspolitikken som er ført.»

Da jeg fikk høre nyheten, tenkte jeg at dette var noe av det verste jeg hadde hørt av overgrep mot demokratiet på svært lang tid, og at dette ville møte unison fordømmelse fra alle politiske leire.

Men så viser det seg altså at de velgerne som befinner seg lengst til høyre på partiskalaen faktisk FORSVARER at landets demokratisk valgte statsminister skal overvåkes av en hemmelig tjeneste!

Så jeg er ikke sikker lenger på at overvåkningen Forsvarets sikkerhetstjeneste driver med er det mest skammelige i denne saken.

For nå viser Frp-tilhengerne hvor stein rape gale de er!

Så vet selvsagt jeg også at ikke ALLE Frp-tilhengerne er like hakkende sprø og like antidemokratiske som disse folkene. Men for meg er det helt klart talende nok at de som bejubler et slikt overvåkningssamfunn også bejubler Fremskrittspartiet.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.