Høyre ber Ap-rådgiver om penger til å vinne valgkampen

Sosialdemokraten.no har gjennom flere artikler vist hvordan oppslutningen om Høyre stuper. Nå tar partiet nye grep, og har bl.a. sendt en giro til en sentralt plassert Ap-rådgiver - der de ber om penger til å vinne valget!

GIRO: Arbeiderpartiets rådgiver på Stortinget har fått en innbetalingsgiro fra Høyre der hun oppfordres til å bidra økonomisk så Norge får et regjeringsskifte. Foto: Facebook

Sosialdemokraten.no har gjennom flere artikler vist hvordan oppslutningen om Høyre stuper. Nå tar partiet nye grep, og har bl.a. sendt en giro til en sentralt plassert Ap-rådgiver på Stortinget – der de ber om penger til å vinne valget!

Det er Arbeiderpartiets rådgiver for de sosialdemokratiske finanspolitikerne på Stortinget, Siri Holland, som har fått den noe oppsiktsvekkende henvendelsen fra Høyre.

DUGNADSINVITASJON: Høyre inviterer Ap-rådgiver Siri Holland (bildet) med på dugnad for å få Ap ut av regjeringskontorene. Foto: Facebook.

Vil ha Ap-rådgiver med på dugnad
I brevet som følger innbetalingsgiroen inviteres Arbeiderpartiets finanspolitiske rådgiver til å være med på en dugnad for å få til regjeringsskifte.

– Kjære Siri Holland! Norge er et godt land å bo i, innleder Erna Solberg brevet der hun ber om penger på vegne av Høyre så Norge kan bli kvitt Arbeiderpartiet som det ledende regjeringspartiet i Norge. Og optimistisk fortsetter Høyre med følgende spørsmål: – Er du en av alle de som ønsker en borgerlig regjering med nye idéer og bedre løsninger etter valget?

Til slutt oppfordrer de sin politiske motstander til å bidra til å finansiere Høyres valgkamp. – Benytt giroen under og gi et viktig bidrag til Høyres valgkamp!

– Når får jeg giro?
Torgeir Michaelsen er leder av finanskomitéen på Stortinget, og en av dem som har Siri Holland som rådgiver for sitt politiske arbeid.

På Facebook deler han sin opplevelse av den noe spesielle dugnadsinvitasjonen:

– Er kassen tom hos Høyres mer velstående givere? Nå ber Erna Solberg også min utmerkede rådgiver Siri Holland (og sikkert en bråte flere folk) om penger til Høyres valgkamp. Når får jeg giro, Trond Helleland? skriver Michaelsen på sin Facebook-profil og avslutter kommentaren med et smiletegn.

GIRO: Arbeiderpartiets rådgiver på Stortinget har fått en innbetalingsgiro fra Høyre der hun oppfordres til å bidra økonomisk så Norge får et regjeringsskifte. Foto: Facebook

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.