Vil du jobbe for Arbeiderpartiet i valgkampen?

Har du lyst til å jobbe som valgkampmedarbeider for Arbeiderpartiet denne valgkampen? Da har du mulighet nå. Arbeiderpartiet skal ansette kampanjemedarbeidere som skal jobbe på Youngstorget før og under valgkampen. Arbeidsperioden er fra vårparten og fram til valgdagen 9. september.

JOBB FOR EG? Arbeiderpartiet utlyser nå stillinger som kampanjemedarbeidere. Vil du jobbe et halvt år med å hjelpe Ap til valgseier?

JOBB FOR DEG? Arbeiderpartiet utlyser nå stillinger som kampanjemedarbeidere. Vil du jobbe et halvt år med å hjelpe Ap til valgseier?

Har du lyst til å jobbe som valgkampmedarbeider for Arbeiderpartiet denne valgkampen? Da har du mulighet nå. Arbeiderpartiet skal ansette kampanjemedarbeidere som skal jobbe på Youngstorget før og under valgkampen. Arbeidsperioden er fra vårparten og fram til valgdagen 9. september.

Arbeidsstedet vil være Youngstorget, og som kampanjearbeider inngår du i staben som skal drive Arbeiderpartiets valgkamp framover til valgseier 9. september.

– I 2009 ansatte vi seks personer. Hvor mange det blir i år er foreløpig ikke avklart, sier Arbeiderpartiets valgkampsjef Marthe Scharning Lund til Sosialdemokraten.no.

Forventninger til søkerne
Arbeiderpartiet søker medarbeidere som har:

  • Kunnskap om Arbeiderpartiet og vår politikk
  • God skriftlig formuleringsevne. Gjerne erfaring som journalist.
  • Organisasjons- og kampanjeerfaring
  • Erfaring med publisering på nett
  • Erfaring i profesjonell bruk av sosiale medier
  • Foto- og videoerfaring

Du trenger ikke ha erfaring med alt dette, men minimum et av kriteriene må du oppfylle – og gjerne flere.  I tillegg forventes det at du har stå-på-vilje, hjerte for Arbeiderpartiet og smittende humør.

Slik søker du
Send en kortfattet søknad og CV til Ann-Cathrin Becken på e-post: ann-cathrin.becken@stortinget.no, innen 8. februar.

For mer informasjon eller spørsmål, kontakt valgkampsjef Marthe Scharning Lund, msl@arbeiderpartiet.no, mobil 92051302.

 

Postet av
Bjørn Jarle Røberg-Larsen – www.twitter.com/BjornJarle
Få varsling om nyheter fra Sosialdemokraten.no

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.