Lytt til ungdommen – stem Ap ved fylkestingsvalget!

Ved skolevalgene i høst kunne elevene ved de videregående skolene stemme på alle partier som stiller liste ved fylkestingsvalget. Ungdommens svar er overveldende: De vil ha Arbeiderpartiet. Aldri noensinne har noe parti fått så høy oppslutningsom det Ap fikk ved høstens skolevalg! 29,7 % er fasiten. Resultatet på 37,5 % i Oppland og 37,4 % i Hedmark er også de sterkeste fylkesresultatene for noe parti noensinne.
 
Fylkeskommunens viktigste oppgave er videregående utdanning. Mye av valgkampen på skolene har dreid seg om nettopp dette. Og når elevene ved de videregående skolene gir et så klart svar som i år, da bør resten av Hedmark lytte. Den vet best hvor skoen trykker, som har den på. Elevenes klare råd er å la Arbeiderpartiet få fortsette sin satsing på modernisering av skolebygg, kvalitet i undervisningen, kamp mot frafall og mobbing og for nye og spennende utdanningsmuligheter.
 
Stem på Arbeiderpartiet ved fylkestingsvalget i år!

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.