Privat sykehjemsdrift – enda verre enn fryktet

logoAlle de som har sagt at private sykehjem er bra, at det er sunt med profittiver og at den sittende regjeringen har «privatiseringsangst» – forhåpentligvis så de NRK i kveld. I såfall sitter de rosende ordene om privat sykehjemsdrift fast i halsen deres nå.

Sykehjemmet Ammerudlunden ble rost opp i skyene av både Adecco, Høyre, Frp og mange av de eldre beboerne da det var valgkamp i 2009 (se http://t.co/59LO65V for info). Det ble fremhevet som et eksempel til etterfølgelse for det offentlige omsorgsvesenet.

I dag kom sannheten på bordet.

De som stemte Høyre eller Frp i troen på at et privatisert sykehjemstilbud var redningen for eldreomsorgen – tenk dere bedre om neste gang før dere ukritisk lytter til de blå partienes jubel over private markedskrefters inntog på omsorgsarenaen!

Hadde jeg vært Høyre-velger og sett NRKs innslag om Adeccos praksis med sykehjemsdrift i kveld, ville jeg først skammet meg over partiet mitt. Deretter ville jeg kontaktet de jeg har stemt på og spurt hva i f**n det er de driver på med. Og så ville jeg stemt rødgrønt ved neste valg!

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.