Vil du blogge på Sosialdemokraten.no?

Sosialdemokraten.no er en av Norges mest leste politiske blogger (for tiden nest størst av alle), og har rundt 1.000 lesere hver dag i gjennomsnitt. Dette vil antagelig øke fremover – når sommeren er over og valgkampen tar av for fullt.

Jeg driver denne bloggen på hobbybasis, og ser at dersom flere hadde skrevet her, kunne også flere temaer vært dekket. Jeg har derfor bestemt at jeg vil åpne for at flere kan blogge på Sosialdemokraten.no fremover.

Kan du tenke deg å skrive på Sosialdemokraten.no? Og dermed være med på å sette dagsorden for de som leser bloggen? Si fra, da vel! Enten ved å sende meg en mail (mailadressen er bjrl@bolignorge.no) eller ved å si fra med et svar på denne bloggposten.

Jeg ser etter noen som deler bloggens grunleggende politiske syn, og som ser på dette som en mulighet for å få utløp for noe av sitt politiske engasjement.

Du bør være i stand til å skrive minimum et innlegg i uka, gjerne mer. Og du bør kunne «følge debatten» i kommentarspalten etter bloggpostene dine – og helst svare de som kommenterer.

Du velger selv hva du vil skrive, og hvilke temaer du vil skrive om. Jeg blander meg ikke bort i hverken emnevalg eller meninger – men blir det FOR saftig kan det tenkes jeg prikker deg litt på skulderen. Jeg tviler påat det blir noe problem – enkelte av bloggpostene mine er det nok vanskelig å overgå hva angår saftighet..

Si fra, så oppretter jeg deg som skribent, gir deg tilgang til systemet – og vips kan du allerede i dag være i gang med å blogge på Sosialdemokraten.no!

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.