Send en hilsen til Knut på Facebook

Knut Storberget er sykmeldt i to uker på grunn av høy arbeidsbelastning. Jeg oppfordrer alle som ønsker ham alt godt og god bedring om å si det på Facebook. På veggen til «Knut Storbergets fanclub» er det nå veldig mange som har skrevet sin hilsen.

Hilsnene vil bli meddelt justisministeren personlig. Klikk deg inn på http://www.facebook.com/group.php?gid=35120746978 og skriv inn din hilsen, du også!

Update: Pressen jager videre

16 thoughts on “Send en hilsen til Knut på Facebook

  1. Knut Storberget har ført et rent og uklanderlig liv, drevet «etter boken», og det i en rasende fart. Mye skryt fra sine egne har det blitt. Men uten korreksjoner underveis blir man fort sårbar og alene når nedturen kommer. Knut Storberget er ikke den første som har gått ned for telling.

    Storberget falt for egne grep og tabber i kampene mot politiet, for Killengreen, blasfemi og hijab. Håpet er at han forstår at det ikke tjener verken landet eller hans egen helse om han kommer tilbake som justisminister. Jeg ønsker ham god bedring og håper han blir raskt 100 % frisk igjen.

  2. I motsetning til deg, Luingen, mener jeg landet sjeldent har hatt en bedre justisminister – kanskje aldri. Jeg håper han tar seg tid til å bli frisk, og deretter er klar for full innsats igjen. Det er mange viktige oppgaver Knut allerede har løst som justisminister – og når han er tilbake regner jeg med at han igjen vil være et av regjeringens aller sterkeste kort i gjennomføringen av en sunn og sterk sosialdemokratisk politikk til glede for alle som bor i Norge.

    Mvh
    Bjørn Jarle

  3. Jeg er helt enig med deg Røberg-Larsen. Det er paradoksalt at Storberget må betale en så høy pris for å vise integritet. Han fremstår som en minister som tør å gjøre det han mener er riktig, på tross av stort press. En meget god justisminister i mine øyne.

    Forøvrig mener jeg at vi bør tenke oss om når det gjelder hva slags politisk klima vi ønsker å bygge i Norge. Karakteristikkene fra enkelte av opposisjonspartiene har vært direkte ufine. Det er ikke bra. Jeg er også kritisk til hvordan A. Johannesen i politiets fellesforbund får bruke mediene til gjentatte angrep på person, ikke sak.

    Storberget kommer sterkere tilbake og fullfører den gode jobben han har startet.

  4. God bedring ønskes deg, Knut!

    Er vel litt enig med Lur Ingen lenger opp her, men det er tross alt bedre med Knut i stolen enn han som sitter der nå som vikar, ikke sant?

  5. Michael
    Enig i det. Jeg ber dere minnes hva som skjedde med en som het Viktor som var minister som hadde gjort den grove forbrytelsen det er å låne et piano. Makan til kjør!

    Det er trist det som har skjedd med Knut, men ikke la det bli slik at man må vise hensyn når det er AP folk og så kan AP folk kjøre hardt over andre. Her er alle like «ille».
    Politikk er ikke noen gentlemans sport. Gjør man feil så må man regne med å få det. Slik er det å være leder – uansett bransje.

  6. Rumper stumper – Er det helt ubegripelig for deg at noen av oss faktisk mener det Bjørn Jarle sier her? At det ikke er snakk om noe som helst annet enn at vi ikke kjenner igjen det bildet som journalistene har laget i denne saka og flere andre?

    Michael – Ja, det er all grunn til å roe ned den offentlige delen av debatten. Med det mener jeg at alle av oss har en plikt til, så langt vi evner, å komme med nyanser når «alle» er enige.

    Det er noe med at den som først framsetter en påstand, så lett får rett, samme hvor feil det han/hun kom med måtte være.

    I denne saka er vel blasfemiparagrafen det beste eksemplet. Alle fra regjeringshold som uttalte seg, var helt klare på at det ikke skulle være noen innstramming på blasfemiparagrafen i forhold til gjeldende rettspraksis.

    Like vel er «det norske folk» i dag overbevist om at regjeringa forsøkte å innføre begrensninger på ytringsfriheten, og at det bare var sterkt bloggerpress som forhindra det.

    Om 25 år kan det jo ligge en fin semesteroppgave i dette – og et oppslag i sensasjonsavisene: «Ytringsfriheten var aldri i fare!»

  7. Raag du sier :
    «Michael – Ja, det er all grunn til å roe ned den offentlige delen av debatten. Med det mener jeg at alle av oss har en plikt til, så langt vi evner, å komme med nyanser når “alle” er enige.»

    Hvordan kan vi «alle» bli enige om vi har plikt til å ikke debattere det ?

    Videre sier du :
    «Det er noe med at den som først framsetter en påstand, så lett får rett, samme hvor feil det han/hun kom med måtte være.»

    Hørt det uttrykket om å sitte i glasshus å hive stein ?

    «I denne saka er vel blasfemiparagrafen det beste eksemplet. Alle fra regjeringshold som uttalte seg, var helt klare på at det ikke skulle være noen innstramming på blasfemiparagrafen i forhold til gjeldende rettspraksis.»
    Det var det de trodde. Men så viste det seg at det ville bli det, og da trakk de det.
    Etter en offentlig debatt som man hadde mer plikt å ta enn plikt å la være.

    «Like vel er “det norske folk” i dag overbevist om at regjeringa forsøkte å innføre begrensninger på ytringsfriheten, og at det bare var sterkt bloggerpress som forhindra det.»
    Jeg leste kun denne bloggen om temaet, jeg. Alikevel var jeg imot. Jeg tror fremdeles opposisjonen og pressen har mer makt enn dere bloggere, gitt.

  8. Om det er sant det som NRK har gravd i at det var regjeringa som samlet stod bak hijabforslaget og lot Knut ta støyen alene så skjønner jeg at han har hatt det meget trasig lojal som han er.
    Sannheten blir vel aldri kjent er jeg redd.
    Knut ønskes god bedring også fra meg.

    Mvh Ugle Sett

  9. Hakon1:

    Første svar du gir forstår jeg ikke meningen med.

    Heller ikke det med å kaste stein … glasshus – hva har det med saken å gjøre?

    Blasfemiparagrafen, eller rettere endringene i vernet for visse grupper, var ikke framlagt, det fantes ikke noe forslag. Det man var enige om var å begynne en prosess fram mot en endring noen år fram i tid. Så påstandene om at det ville bli endring, innstramming, hadde kort og godt ikke rot i virkeligheten.

    Forslaget ble framlagt i Stortinget i begynnelsen av desember (ca), og ingen andre enn bloggere la merke til det. Den første/en av de første var den tvilsomme humanists blogg. Deretter skjedde det en rekke ting i blogger fram til pressen merket at her var det uro å merke. Først deretter kom politikerne i opposisjon på banen.

    Ugle Sett:

    Så vidt jeg forstår var man enige om å be om forslag til forskrifter. Det er noe annet enn å vedta disse endringene. Den kjedelige sannhet – antar jeg – er vel en dårlig formulering i byråkratiet. Men en opposisjon som selv i den økonomisk problematiske situasjon landet er i valgte å pirke i ikke-saker, uvesentligheter, i stedet for å hjelpe til, så blir sånne uvesentligheter slått opp.

  10. Hei Raag.
    Det er helt i orden at du ikke holder deg til temaet i tråden.

    Hva å kaste stein i glasshus har med saken å gjøre ?
    Du krev “Det er noe med at den som først framsetter en påstand, så lett får rett, samme hvor feil det han/hun kom med måtte være.”
    Ja – og du tillegger FRP ganske mye som de ikke har sagt, men som du har «tolket» dem til.
    Derfor sier jeg det.

    Jeg ser også at du hopper over å svare på det jeg skrev :
    Hvordan kan vi “alle” bli enige om vi har plikt til å ikke debattere det ?

    Blasfemi paragrafen kom ikke til stortinget. Det er sant. Det ble utredet i departementer som regjeringen styrer.
    Har ikke regjeringen styringen over sine departementer ?
    Hmm… Kanskje ikke. Det viser seg at departementet la ut besluttningen om hijab uten statsrådens medvitende og velsignelse.
    Det sier kanskje litt om at man må reagere når departementene driver med ting og ikke bare mot regjerinen.

  11. Ser ingen grunn til å føre en lang debatt på denne tråden
    Hensikten med den er å ønske Knut god bedring fra trådstarters slik jeg oppfatter det.
    Vis respekt for en mann som for tiden er slått ut.
    Jeg har sagt mitt på denne tråden.

  12. Heia!
    Ingen over, ingen under og ingen ved siden av deg, Knut!
    God bedring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.