Arbeiderpartiet får stadig flere velgere

Jeg har vært inne på det før, og er glad for å kunne gjenta det: Spørsmålet om hijab i politiet, blasfemilovgiving, åremålsbestemmelser for politidirektøren og alt det andre som opposisjonen og pressen forsøker å bruke som ammunisjon mot regjeringen er IKKE saker som skader Arbeiderpartiets oppslutning.

En ny meningsmåling viser at Arbeiderpartiet har økt sin oppslutning under hijab-debatten. Stikk i strid med spådommene fra opposisjonen og kommentatorer. Men altså helt i tråd med hva jeg har hevdet på denne bloggen.

Skulle målingen bli virkelighet 14. september, er det duket for fire nye år med Jens Stoltenberg som statsminister og fortsatt politisk satsing på felleskap, velferd, arbeid til alle og bekjempelse av urettferdighet både i Norge og internasjonalt.

Og et gledelig moment til: Med 35,1 % er Ap alene nesten like stort som H og Frp er til sammen. De to partiene får støtte fra henholdsvis 15,6 % og 20,8 % -og har dermed 36,4 % til sammen.

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.