Eier de ikke skam i Frp??

Frp må være et av de mest motbydelig inkonsekvente og skamløse partiene i Europa.

Først går partiformannen ut og støtter bombingen og drap på sivilbefolkningen.

Så plusser de på med å stemple hele Gaza-befolkningen som terrorister eler terroristsympatisører.

Deretter sjikanerer de norske leger – som gjør en fantastisk innsats for å redde livet på sivilbefolkningen – for å ljuge ihop hvor ille krigen er.

Og følger opp med å klage de over at pressen lar de norske legene få slippe til, usensurert, og fortelle om sine opplevelser.

Så deltar de på støttedemonstrasjoner for Israels rett tilå gjøre hva f**n de vil av grusomheter mot palestinerne. Og krever samtidig at norske myndigheter ikke skal bidra med en krone til «terroristreiret på Gaza».

Deretter sender de sin utenrikspolitiske talsmann til Gaza – og sier det stikk MOTSATTE av det Frp hele tiden har sagt!! Bombingen har plutselig blitt jævlig. Sivilbefolkningen støtter plutselig ikke terrorister. Konsekvensene for sivilbefolkningen har blitt så grusomme som legene sa. Frp-tppen får endatil uttale seg usensurert (!) til pressen.

Og han vil at Norge skal støtte gjenoppbyggingen av Gaza (!!) økonomisk. Og at vi skal forhandle med Hamas! Og Israel måoppheve blokden og slippeinn hjelp!!

Altså det samme som Ap har sagt i lange tider – og blitt hudflettet av Frp for!

For en gjeng! Hva skal vi med et slikt parti?? Er det virkelig folk i Norge som er virkelighetsfjerne nok til å mene at landet bør ledes av denne utrolige banden med inkonsekvente fanatikere og vinglefanter??

Jeg begriper det ikke. Men det jeg begriper er at jo mer sannheten om Frp går opp for folk – desto bedre vil Arbeiderpartiet og de rødgrønne gjøre det i valget 14. september!

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.