Glimrende krisehåndtering av regjeringen!

Takket være regjeringens stødige politikk, ligger Norge an til å klare seg bedre gjennom finanskrisen enn de aller fleste land i verden.

De motsto fristelsene fra Frp om å svi av milliarder på både gode og på fullstendig latterlige formål da økonomien gikk på høygir. De avviste forslagene fra Høyre – delvis støttet av Venstre og Krf – om å kutte i offentlig sektor, slik at titusener nå har tryggere jobber enn de ville hatt dersom opposisjonens politikk hadde blitt fulgt. Og de har sørget for at når krisa først er et faktum, blir rette tiltak satt inn på rett tidspunkt og i rett omfang.

Før nyttår kom den første tiltakspakken, som hadde bank- og finansnæringen som målgruppe. I januar kom Tiltakspakke 2, som sørger for at bygg- og anleggsbransjen får oppdrag i en tid der «markedskreftenes genialitet» ville ført til massearbeidsløshet og konkursbølger langt kraftigere enn hva vi nå vil få. Og i dag offentliggjøres endringer i Tiltakspakke2 som gjør tiltakene enda bedre, og som i tillegg hjelper konkurranseutsatt industri gjennom avskrivingsregler, skattevirkemidler og endring i permitteringsreglene.

Søndag klokka 16  kommer Tiltakspakke 3.

Dette er veldig godt manøvrert av regjeringen. Velgerne bør vise at de setter pris på styringsdyktig ledelse, og gi fortsatt flertall til de rødgrønne partiene ved valget 14. september!

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.